Galatasaray MKE Ankaragücü maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı

Galatasaray MKE Ankaragücü maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı
Süper Lig'de cumartesi günü İstanbul'da kapanıyor. Şampiyonlar Ligi'nden tarihi hezimetle dönen ve artık lige odaklanan Galatasaray evinde kötü dönemden geçen MKE Ankaragücü'nü ağırlıyor. Galatasaray Ankaragücü maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye 5-0 yenilerek Avrupa defterini kapatan Galatasaray, ligdeki şampiyonluk mücadelesine odaklandı. Sarı kırmızılıların rakibi bu sezon kötü bir grafik çizen ve yönetimsel anlamda da zor günlerden geçen Ankaragücü. Fatih Terim'in öğrencileri başkent ekibini yenerek moral bulmak, taraftarını bir nebze de olsa sevindirmek ve alacağı 3 puanla yarıştan kopmamak. Galatasaray MKE Ankaragücü maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı için haberimizi okuyabilirsiniz.

 

Galatasaray MKE Ankaragücü maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

fernando muslera
 


Galatasaray MKE Ankaragücü maçı öncesi OPTA istatistikleri

Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde en fazla gol attığı takım olan Ankaragücü (96 maçta 190 gol), aynı zamanda sarı kırmızılı ekibin iç sahada en çok yendiği iki ekipten biri (37; Bursaspor ile birlikte).
Ankaragücü, Galatasaray'a konuk olduğu son altı Süper Lig maçında gol atamadığı karşılaşmaları kaybetti (5M), gol attığı tek maçı kazandı (Ekim 2010'da 4-2).
Galatasaray bu sezon Süper Lig'de kazandığı altı maçın dördünde gol yemezken; diğer iki galibiyetini aynı skorlarla aldı (3-2).
Süper Lig'in son altı haftasında puan alamayan tek takım olan Ankaragücü, aynı zamanda bu süreçte kalesinde en fazla gol gören ekip (17 gol).
2019/20 Süper Lig sezonunda ikili mücadele kazanma yüzdesi en düşük takım Ankaragücü (%47), top kapma yüzdesi en düşük ekip ise Galatasaray (%56).
Bu sezon Süper Lig'de en az net gol pozisyonuna giren iki takım Ankaragücü (16) ve Galatasaray (19).
Galatasaray'ın iç sahada attığı son beş Süper Lig golünün üçü penaltıdan geldi ve bu üç vuruşu da farklı oyuncular kullandı (Florin Andone, Ryan Babel & Younes Belhanda).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla kurtarış yapan kaleci Korcan Çelikay (64). Fernando Muslera ise en az üç maça çıkan kaleciler arasında kurtarış yüzdesi en yüksek isim konumunda (%81; 43/53).
Ankaragücü'nün bu sezon Süper Lig'de attığı dokuz golün yedisi İlhan Parlak (4) ve Dever Orgill'den (3) geldi.
Galatasaray'ı çalıştıran Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü ile oynadığı son 10 Süper Lig maçını en az ikişer gol atarak kazandı (toplam 32).

Ankaragücü


Galatasaray - MKE Ankaragücü muhtemel 11'ler

Galatasaray muhtemel 11'i: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Ömer Bayram, Belhanda, Emre Mor, Falcao

Ankaragücü muhtemel 11'i: Korcan, Pinto, Kulusic, Moke, Pazdan, Kitsiou, Sedat Ağçay, Canteros, Aydın Karabulut, Orgill, İlhan Parlak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.