Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! Takımdan ayrılacak mı yoksa kalacak mı?

Galatasaray'da Hakim Ziyech gelişmesi! Takımdan ayrılacak mı yoksa kalacak mı?
Sezon başında Chelsea'den kiralanan Hakim Ziyech, performansıyla zaman zaman ön plana çıksa da çoğunlukla beklentilerin altında kaldı. Devre arası takımdan ayrılması düşünülen Faslı yıldız, Kasımpaşa galibiyetinde rol oynayınca fikirler değişti.

Galatasaray'ın bu sezonki en sükseli transferlerinden biri olarak büyük beklentilerle imza attırılan Hakim Ziyech, oynadığı süre boyunca iyi skor katkısında bulunsa da bunu genele yayamadı. Sahada kalmayı pek beceremeyen ve sakatlıklarla da uğraşan Faslı maestro, sadece 824 dakika parçalı formayla sahada yer alabildi. 4 gol ve 3 asistlik katkısı ön plana çıkarsa da deneyimli futbolcunun Kasımpaşa karşısındaki dönüşü tüm fikirleri değiştirdi. Sezon ortasında gitmesi beklenen Ziyech için gelecek senede de devam kararı çıkabilir.

Timur görüştü

Kasımpaşa maçının son bölümlerinde Kaan Ayhan'ın yerine giren ve ardından da bir asist yapan Ziyech, defans arasına attığı paslarla herkesi mest etti. Başkavekili Erden Timur da kendisiyle görüşerek hem vatandaşı olduğu Hollanda hem de Arap ülkelerinden gelen tekliflere rağmen kendilerini beklemesini söyledi. Ziyech İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.