Gaziantep FK Beşiktaş canlı izle - 6 Kasım Cuma Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan

Gaziantep FK Beşiktaş canlı izle - 6 Kasım Cuma Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan
Süper Lig'de son iki maçını kazanarak üst sıralara doğru yol alan Beşiktaş, Yeni Malatya'dan sonra bir Güneydoğu Anadolu temsilcisiyle daha karşılaşıyor. Siyah beyazlılar, Gaziantep FK ile kozlarını deplasmanda paylaşacak. Sergen Yalçın ve öğrencileri kazanmak için sahaya çıkacak. Kırmızı siyahlılar ise rakibini İstanbul'a eli boş göndermek amacında. İki takımın kritik mücadelesi taraftarlar tarafından da ilgiyle izlenecek. Gaziantep FK Beşiktaş canlı izle - 6 Kasım Cuma Bein Sports 1 canlı izle internetten

Süper Lig'de son iki maçını kazanarak üst sıralara doğru yol alan Beşiktaş, Yeni Malatya'dan sonra bir Güneydoğu Anadolu temsilcisiyle daha karşılaşıyor. Siyah beyazlılar, Gaziantep FK ile kozlarını deplasmanda paylaşacak. Sergen Yalçın ve öğrencileri kazanmak için sahaya çıkacak. Kırmızı siyahlılar ise rakibini İstanbul'a eli boş göndermek amacında. İki takımın kritik mücadelesi taraftarlar tarafından da ilgiyle izlenecek. Gaziantep FK Beşiktaş canlı izle - 6 Kasım Cuma Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan seyret seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Gaziantep FK Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 


Gaziantep FK Beşiktaş maçı öncesi OPTA istatistikleri

Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan iki Süper Lig maçında da ev sahibi ekipler birer galibiyet aldı (Gaziantep FK 3-2 Beşiktaş & Beşiktaş 3-0 Gaziantep FK).
Süper Lig'de çıktığı son 15 maçın 10'unda rakipleriyle berabere kalan Gaziantep FK (4G 1M), geçen sezondan bu yana en fazla beraberlik alan takım konumunda (18).
Beşiktaş'ın deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçında taraflar 28 gol attı (Beşiktaş 17-11 Rakipler).
Bu sezon Süper Lig karşılaşmalarının ikinci yarılarında Gaziantep FK'dan (7) daha fazla gol atan tek takım Fatih Karagümrük (8). Aynı zaman diliminde Beşiktaş'tan (7) daha fazla gol yiyen tek ekip ise Trabzonspor (10).
Geçen sezon Gaziantep FK'nın Beşiktaş'a attığı üç Süper Lig golünün ikisinde Güray Vural'ın doğrudan katkısı vardı (1 gol & 1 asist).
Gaziantep FK forması giyen Alexandru Maxim'in Süper Lig kariyerinde attığı 10 golün altısı penaltıdan geldi. İlk lig maçına çıktığı Şubat 2020'den bu yana Rumen oyuncudan daha fazla penaltı golü kaydeden tek isim Jose Sosa (7).
Beşiktaş forveti Cyle Larin, Süper Lig'de attığı son beş golün üçünü kafa vuruşlarıyla kaydetti. Kanadalı oyuncu, bu sezon siyah beyazlı formayla birden fazla gol sevinci yaşayan tek isim konumunda (3 gol).
Beşiktaş'ın son Süper Lig golünde asisti yapan isim olan Rachid Ghezzal, en üst lig seviyesinde Aralık 2016'dan bu yana üst üste iki maç gol katkısı sağlayamıyor (Lyon formasıyla 1 gol & 2 asist).
Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımlarla oynadığı son 22 maçın sadece birini kazanbilen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica (7B 14M), bu süreçteki tek galibiyetini geçen sezon Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada aldı (3-2).
Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son dokuz maçın yedisini kazanan Sergen Yalçın (1B 1M), bu karşılaşmaların tamamında gol sevinci yaşadı (toplam 21 gol).



 

Gaziantep FK - Beşiktaş muhtemel kadrolar

Gaziantep FK muhtemel 11'i: Günay Güvenç, Papy Djilobodji, Kana-Biyik, Morais, Oğuz Ceylan, Andre Sousa, Maxim, Kevin Mirallas, Kubilay Aktaş, Güray Vural, Ribeiro

Beşiktaş muhtemel 11'i: Ersin Destanoğlu, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Dorukhan Toköz, Ghezzal, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Larin, Aboubakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.