Gaziantep FK Trabzonspor maçı canlı izle! İnternetten şifresiz Bein Sports1 Bein Connect izle

Gaziantep FK Trabzonspor maçı canlı izle! İnternetten şifresiz Bein Sports1 Bein Connect izle
Son olarak Djinany ile kadrosunu güçlendiren ve Yeni Malatyaspor karşısında aldığı galibiyetle siftah yapan Trabzonspor, Sumudica'nın Gaziantep FK'sı ile karşılaşıyor. Bordo mavililer Güneydoğu temsilcisi ile oynayacağı mücadeleden de galip ayrılarak taraftarını sevindirmek ve transfer döneminin son günlerine moralli girerek hamlelerini anlamlandırmak istiyor. Kritik 90 dakika ilgiyle izlenecek ve takip edilecek. Gazişehir Gaziantep FK Trabzonspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternat

Eddie Newton ile başladığı yeni sezonda sancılı iki haftanın ardından Yeni Malatyaspor galibiyeti ile moral bulan Trabzonspor, Gaziantep'te 3 puan arıyor. Fırtına, Güneydoğu'da alacağı galibiyetle birlikte moral bulmak ve taraftarını da sevindirmek istiyor. Diğer yandan da transfer döneminde beklenen hamleleri ile şampiyonluk yolundaki iddiasını ortaya koymak amacında. Gazişehir Gaziantep FK Trabzonspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Gazişehir Gaziantep FK Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.



 

Gazişehir Gaziantep FK Trabzonspor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Süper Lig'de iki kez karşılaştığı Trabzonspor'u henüz mağlup edemeyen Gaziantep FK (1B 1M), evindeki karşılaşmada rakibiyle berabere kaldı (1-1).
Süper Lig'de oynadığı son 11 maçta da gol atan (toplam 18 gol) ve bir yenilgi alan (3G 7B) Gaziantep FK, bu süreçte sadece bu sezonun ilk haftasında Galatasaray'a kaybetti (1-3).
Son Süper Lig maçında Yeni Malatyaspor'u yenen Trabzonspor, Şubat 2020'den bu yana üst üste iki galibiyet alamıyor.
Deplasmanda çıktığı son 15 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (9G 5B), tek yenilgisini Denizlispor'dan aldı (1-2).
Son deplasman maçında Denizlispor ile 0-0 berabere kalan ve Süper Lig tarihinin dış sahada üst üste en fazla maçta gol atma serisi sona eren Trabzonspor, Kasım 2017'den bu yana üst üste iki deplasmanı boş geçmiyor.
Bu sezon Süper Lig'de rakiplerine en fazla net gol pozisyonu veren takım olan Gaziantep FK (14), aynı zamanda kalesine en fazla şut gelen iki ekipten biri (20; Fatih Karagümrük ile birlikte).
2020/21 Süper Lig sezonunda oynadığı üç maçta 31 top kapan Gaziantep FK, bu alanda ligin en yüksek sayısına sahip takım konumunda.
Gaziantep FK forması giyen Muhammet Demir, Trabzonspor'a karşı ilk 11 başladığı son beş Süper Lig maçında dört gol kaydetti.
Trabzonspor'un yeni transferi Benik Afobe, Süper Lig kariyerinde çektiği ilk iki isabetli şutu gol yaptı (vs Yeni Malatyaspor).
Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig kariyerinde Trabzonspor'u henüz mağlup edemedi (2B 2M) ancak evindeki iki maçtan da birer puanla ayrıldı.



 

Gazişehir Gaziantep FK Trabzonspor muhtemel kadrolar

Gaziantep FK: Günay, Olkowski, Djilobodji, Kana-Biyik, Tosca, Morais, Jefferson, Maxim, Kenan, Muhammet, Andre

Trabzonspor: Erce, Pereira, Hüseyin, Edgar, Marlon, Flavio, Baker, A. Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Afobe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.