Giuliano ve Maicon Al-Nassr ile şampiyonluk maçına çıkıyor

Giuliano ve Maicon Al-Nassr ile şampiyonluk maçına çıkıyor
Suudi Arabistan Pro Ligi'nde bu akşam Giulaino ve Maicon'un forma giydiği Al-Nassr ile Bafetimbi Gomis'in oynadığı Al-Hilal sezonun son karşılaşmalarında şampiyonluk mücadelesi verecek.

Bu sezon başında ülkemizden birçok oyuncu Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan transfer olan Giuliano, Maicon ve Gomis ise 30. hafta maçları öncesinde zirvede yer alıyor. Al-Nassr 67 puanla ilk sırada bulunurken ikinci basamakta hemen 1 puan gerisinde Al-Hilal var. İki ekip bu akşam oynayacakları maçlar sonucunda şampiyonluğu elde edecek veya kaçıracak.

İkisi de evinde
İki ekip de son maçını evinde oynayacak. Aynı saatte başlayacak mücadelelerde lider Al-Nassr Al-Baten'i, Al-Hilal ise Al-Shabab'ı konuk edecek. Karşılaşmaların sonucuna göre şampiyon belirlenecek.

Kral Abderazak Hamdallah
Bu sezon Al-Rayyan'dan transfer edilen Abderazak Hamdallah gösterdiği performansla Suudi Arabistan'ı sallıyor. Çıktığı 25 lig maçında 32 gol kaydeden Faslı golcü, bu alanda lider konumda. Gomis ise 19 golle üçüncü sırada. Asist krallığında da 9 kez ile ilk basamakta yer alan Abderazak Hamdallah'ı aynı sayı ile bir başka eski Galatasaraylı ve takım arkadaşı Nourdin Amrabat takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.