Halil Dervişoğlu inadı! Başkan Ağaoğlu kararlı

Halil Dervişoğlu inadı! Başkan Ağaoğlu kararlı
Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Fıratcan Üzüm ve Yusuf Sarı’ya imza attıran Trabzonspor’da Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz de bordo mavili ekibe katılacak. Ahmet Canbaz’o da bitirme aşamasına getiren Karadeniz temsilcisinde asıl fırtına ise Halil Dervişoğlu ile kopacak.

Pazartesi günü başlayan tescil döneminde ilk olarak Eskişehirspor’dan Fıratcan Üzüm’ü kırmızı siyahlıların borcu karşılığında renklerine bağlayan bordo mavililerin ikinci hamlesi ise Yusuf Sarı olmuştu. Fransa’nın Marsilya takımından 200 bin Euro bonservis ve 250 bin Euro yıllık ücretle transfer edilen genç oyuncudan sonra akşam saatlerinde iki ismin daha Trabzon’a geleceği duyuruldu. Altınordu’da oynayan Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı yetiştirme bedelleri ödenerek kulübe kazandırıldı. Bugün kendilerini Trabzonspor oyuncusu yapacak sözleşmeyi imzalayacak iki oyuncudan sonra gençlik alışı devam edecek. Sırada Ahmet Canbaz ve Halil Dervişoğlu bulunuyor.

Yeni hafta transferle başlayacak
Almanya’da Werder Bremen 2 forması giyen Ahmet Canbaz’ın transferinde önemli bir yol kat eden Trabzonspor’da imzaların atılması an meselesi. Orta sahanın merkezi ve kanatlarda forma giyebilen 21 yaşındaki oyuncu geride kalan sezonda çıktığı 21 maçta 1 gol attı ve 1 de asist yaptı. Gurbetçi oyuncu için fazla bir ücret ödemeyecek olan Fırtına’nın önümüzdeki hafta başında işi bitirmesi bekleniyor.



Ağaoğlu kararlı!
Hollanda’da Sparta Rotterdam forması giyen Halil Dervişoğlu’nu gençlik akımında ilk sıraya koyan yönetim, Hollanda ekibi ile görüşmelerini sürdürüyor. Şu ana kadar alınan oyuncuların ardından en zorlu sınavını veren Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu 19 yaşındaki Halil’in alınması için tüm imkanları seferber etti. Hem oyuncunun hem de ailesinin Trabzon’da forma giymek istemesinden güç alan bordo mavililer de sürecin uzun sürse de olumlu bitmesi bekleniyor.



Taraftar isyanda!
Geçtiğimiz gün Sparta Rotterdam Sportif Direktörü Hank van Stee’nin gazetemize yaptığı açıklamalarla daha da ciddileşen transfer görüşmeleri Hollanda’da tepki ile karşılandı. Rotterdam ekibinin taraftarları Halil Dervişoğlu’nun satılmasını istemiyor. Bu sezon şampiyonluk yaşayıp Eredivisie’de mücadele etme hakkı kazanan takımlarının en önemli parçalarından biri olduğu Halil’in altyapıdan çıkan ve gelecekte çok daha fazla paraya satabileceklerini düşünen kırmızı beyazlılar en azından gelecek sezon da forma giymesini bekliyor. Ümit Milli Takım oyuncusu da olan Halil için besteler de yapan Rotterdamlılar yeteneği ile de herkesi büyüleyen oyuncularını farklı seviyor. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.