Hande Sümertaş kimdir? Fenerbahçeliler Twitter'da kendisine büyük tepki gösteriyor!

Hande Sümertaş kimdir? Fenerbahçeliler Twitter'da kendisine büyük tepki gösteriyor!
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a yenilmesiyle birlikte aldığı yara spor kamuoyunda geniş yer bulurken sarı lacivertlilerin gelecek hafta oynayacağı Denizlispor maçı öncesinde video krizi patladı. Ege temsilcisinin yayınladığı Fenerbahçe videosunun arkasında Hande Sümertaş'ın olduğu öne sürüldü ve Twitter'da büyük tepki gösterildi.

Ali Koç döneminde derbi hasretlerinin birini daha dindiren Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş'a yenilerek uzun süre sonra üçüncü rakibine 3 puan verdi. Kaybedilen karşılaşma ardından gelecek haftaki Yukatel Denizlispor maçına hazırlanan sarı lacivertlilerin hedefi Ege'den 3 puanla dönmek. Yeşil beyazlılar ise daha önce bu haftaki rakibinin şampiyonluğuna engel olup Cimbom'un şampiyon olmasını sağladığı videoyu #hatırla etiketi ile yayınlayınca sosyal medya karıştı. Daha önceki kuruluş olan LigTV döneminde oynaan maçta beIN SPORTS logosunun bulunması taraftarların tepkisini çekti. Olayın arkasında ise Hande Sümertaş'ın olduğu öne sürülerek tepki mesajları atıldı.


 

hande sümertaş

HANDE SÜMERTAŞ KİMDİR?

Sümertaş, 1977 yılında dünyaya gelen ve İstanbullu olan Hande Sümertaş, uzun yıllar Fatih Terim'in ekibinde görev aldı. Öğrenim hayatını ABD'de tamamladı, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Spor Yönetiliği programına katıldı. FIFA'ya bağlı olan Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nde (CIES) de eğitim gören Hande Sümertaş, Fatih Terim'in ekibinde yer alan önemli isimlerin başında geldiği biliniyordu.

hande sümertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.