Hull City'nin Haji Wright teklifinin detayları belli oldu! İşte Trabzonspor'dan istenen ücret

Hull City'nin Haji Wright teklifinin detayları belli oldu! İşte Trabzonspor'dan istenen ücret
Trabzonspor'un forvet mevkisi için kadrosuna katmayı planladığı isimlerden biri olan Haji Wright transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Bordo mavililerin karşısındaki en ciddi takım konumunda bulunan Acun Ilıcalı'nın kulübü Hull City'nin, SönderjyskE'ye ilettiği teklifin detayları belli oldu. Diğer yanan Fırtına'dan istenen ücret de ortaya çıktı.

Geçen sezonu Antalyaspor'da kiralık olarak geçiren ve attığı gollerle adından söz ettiren Haji Wright için Trabzonspor harekete geçmişti. Akdeniz temsilcisinin satın alma opsiyonunu kullanmadığı Liberya asıllı Amerikalı futbolcu için Abdullah Avcı'nın raporu üzerine devreye giren Karadeniz temsilcisi, Danimarka ekibi SönderjyskE ile temas sağlamıştı. Bir süredir devam eden görüşmelerin ardından Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin de Wright'ı kadrosuna katabilmek adına istekli olduğu öğrenilmişti. İngiltere Championship ekibinin yaptığı teklif ile bordo mavililerden istenen bonservis belli oldu.



Trabzonspor'dan 2 milyon euro talep edildi

Gelecek sezon forvet rotasyonu için düşünülen Haji Wright için kulübüne 1 milyon 750 bin euro bonservis, çeşitli bonuslar ve sonraki satıştan pay önerildi. Ancak golcü futbolcunun kulübünden çıkış maddesi bulunduğu için elde edilecek gelirin bir kısmı kendisine gidecekti. Danimarka temsilcisi bu borcun silinmesi karşılığında transfere onay verecekti ancak bu öneri kabul edilmedi. Bunun üzerine farkın Trabzonspor tarafından ödenmesi istendi ve 2 milyon euroya yükseltildi. Durumdan hoşnut kalmayan yönetim ise şimdilik görüşmeleri durdurdu. 



 

Hull City bonus yağdırdı

Trabzonspor'un teklifine karşılık olarak Hull City'nin ise 1.5 milyon euro bonservis, ilk 10 maç sonrası 200 bin euro, 20 maç sonrası 200 bin euro, performansa bağlı olarak 400 bin euro ve sonraki satıştan pay teklif önerdiği öğrenildi.



Wright Türkiye'yi istiyor

Amerikalı oyuncunun kariyerini Süper Lig'de devam ettirmek istemesi ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamaktan yana tavır göstermesi koz olarak kullanıldı. Wright'ın menajeri de Türkiye'ye gitmek istediklerini sportif direktör Esben Hansen'e bildirdi. Kıran kırana pazarlıklar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.