İstanbulspor galibiyeti unuttu!

İstanbulspor galibiyeti unuttu!
Yeni sezona Fatih Tekke ile başlayan İstanbulspor ilk hafta yendiği Afjet Afyonspor'un ardından oynadığı üç maçı da kazanamadı. Söz konusu karşılaşmalarda iki beraberlik ve bir mağlubiyet sarı siyahlılarda forvet oyuncularının verimsizliği de göze çarptı

İlk dört haftası geride kalan Türkiye Spor Toto 1. Lig'de topladığı 5 puanla 10. sırada bulunan İstanbulspor aynı süreçte geçtiğimiz sezondan daha fazla puan topladı. Kazanamadığı üç maçta İstanbulspor ve Adana Demirspor ile berabere kalan İstanbul Boğaları, Altay karşısında ise bozguna uğradı.

Kral'ın golcüleri suskun
Trabzonspor'da oynadığı dönemde gol rekoru kırarak krallık ünvanı elde eden ve ülkemizi Avrupa'da da temsil eden Fatih Tekke'nin forvet oyuncularından verim alamaması dikkat çekiyor. Futbol oynadığı senelerdeki gol becerisi, asist özelliği ve kafa toplarındaki hakimiyetiyle herkesin takdirini kazanan genç antrenörün elindeki Perovic ve İbrahim Yılmaz sadece birer gol atabildi.

Adanaspor'da durum daha da kötü
İstanbulspor'un önümüzdeki hafta karşılaşacağı Adanaspor ise can çekişiyor. Turuncu beyazlılar dört maçta aldığı iki mağlubiyet ve beraberlikle topladığı 2 puanla 16. sırada yer alıyor. Bu sezon zor günlerin beklendiği Akdeniz ekibinde en son galibiyet sevinci geçen yıl Elazığspor maçında yaşanmıştı.

Değer sıralamasında 11. oldu
Türkiye Spor Toto 1. Lig'inde mücadele eden takımlar arasında yer alan İstanbulspor, kadro değerlerinin sıralandığı değerlendirmede 11. sırada kendine yer buldu. Toplamda 3,93 milyon euroluk değere sahip olan sarı siyahlılar 30 futbolcuyla 24.5 yaş ortalaması tutturdu. Takımda 6 da yabancı var. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.