Joe Worrall Beşiktaş'ta kalacak mı? Karar verildi!

Joe Worrall Beşiktaş'ta kalacak mı? Karar verildi!
Beşiktaş'ın Nottingham Forest'tan kiraladığı Joe Worrall, performansıyla şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. İngiliz futbolcunun geleceği de merak konusu haline geldi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonlarca taraftarını bu sezon üzmeye devam eden Beşiktaş, son 3 karşılaşmasından yenik ayrıldı. Üçüncülük için Trabzonspor'u geçmeye, dördüncülükte de Çaykur Rizespor ve Başakşehir'e fırsat vermemeye çalışan siyah beyazlılarda yabancı oyuncuların durumu merakla bekleniyor. Gelecek sezon uygulanacak kontenjan kuralı için karar da verilecek. O isimlerden biri de Joe Worrall. İngiliz yıldızın takımda kalıp kalmayacağı konusundaki durum netleşmeye devam ediyor.

Galibiyeti yok

Süper Lig'de geldiği günden bu yana 3 maçta forma giyen Joe Worral, 270 dakika sahada kaldı. Ancak Beşiktaş söz konusu karşılaşmalarda galibiyet alamadı. Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Kartal, Gaziantep FK'ya 2-0, Antalyaspor'a ise 2-1 yenildi. 27 yaşındaki oyuncu Antalyaspor ile kupada oynanan karşılaşmada ise sadece 1 dakika oynadı.

Bonservisi alınmayacak

Devre arası transfer döneminde kiralanan Joe Worrall'un 4.5 milyon euroluk satın alma opsiyonunun kullanıp kullanmayacağı da merak ediliyordu. Ancak büyük ihtimalle deneyimli futbolcunun bonservisi alınmayacak. Eğer diğer stoperlere de teklif gelirse gereken kolaylık sağlanacak. Yeni sezonda farklı bir defans tandemi oluşturulması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.