Joge Jesus İstanbul'a geldi

Joge Jesus İstanbul'a geldi
Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jorge Jesus'a kavuştu. Uzun uğraşlar sonucunda anlaşmaya varılan Portekizli teknik adam, TSİ 01.50'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Kendisini bekleyen helikoptere geçen 67 yaşındaki teknik adam, konaklayacağı otele hareket etti.

Yeni sezon hazırlıkları öncesinde teknik direktör değişimi için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile prensip anlaşmasına vardı. Dün öğlen saatlerinde Ankara'dan kalkan özel uçak Portekiz'e giderek Jorge Jesus ve yardımcılarını aldı. TSİ 01.50'de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen 67 yaşındaki Portekizli teknik adamı Fenerbahçeli yetkililer karşıladı.

Oğlu ve iki yardımcısı ile İstanbul'a gelen tecrübeli futbol adamı, ardından kendisini bekleyen özel helikoptere bindi ve konaklayacağı otele hareket etti. Tecrübeli çalıştırıcının bugün resmen Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olarak açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Jesus, Sarı-Lacivertliler’de kendi ekibiyle birlikte görev yapacak. 67 yaşındaki hocaya ilk etapta yardımcıları Joao de Deus ve Marcio Sampaio eşlik edecek. Bu ikili, kolları sıvayarak hemen Fenerbahçe mesaisine başlayacak. Jesus’un ekibindeki diğer 5 ismin ise transfer çalışmaları için yurt dışında oldukları, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecekleri gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.