Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak Trabzonspor'dan gönderilecek mi?

Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak Trabzonspor'dan gönderilecek mi?
Galatasaray maçında yaşananların ardından dün akşam saatlerinde Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Abdülkadir Parmak'ın Trabzonspor'daki kariyeri tehlikede. Bordo mavililerin kaptanlarından biri olan 26 yaşındaki oyuncunun durumu da merak konusu. Peki, Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak Trabznspor'dan gönderilecek mi? Detaylar haberimizde.

Pazar akşamı Galatasaray ile 1-1 berabere kalarak hem 2 puan kaybeden hem de ikili averajı rakibine kaptıran Trabzonspor'da oyuna girmek istemediği öne sürülen Abdülkadir'in sert tavrını maç sonunda da sürdürdüğü belirtilmişti. Deneyimli oyuncunun idmana rahatsızlığı bulunduğunu söyleyerek idmana gelmemesiyle de Abdullah Avcı'nın kadro dışı bıraktığı iddia edildi. Şimdi ise karar yönetimde. Raporunu yazan Avcı, gelecek cevabı ve uygulanacak yaptırımı bekliyor. Kadro dışı bırakılan Abdülkadir Parmak Trabznspor'dan gönderilecek mi? sorusu da gündeme oturdu.


Abdullah Avcı şans vermişti

Bu sezon başlangıcında iyi bir performans göstermeyen Abdülkadir Parmak'a güvenen Abdullah Avcı, oyunun merkezine 26 yaşındaki oyuncuyu yerleştirmişti. Ona güvenen ve plan anlamında da önemli gören deneyimli çalıştırıcı yaşananların ardından kalemi kırdı. Parmak hakkında rapor yazan ve kadro dışı bırakılmasını istedi. Bundan sonrad a gözler artık yönetimde.


Abdülkadir Parmak gönderilecek mi?

Dün akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşen olayla ilgili olarak taraftarlar büyük tepki gösterdi. Bir oyuncunun adının ne olursa olsun sahaya girmeme lüksünün olmadığını ifade eden bordo mavililer, Abdülkadir Parmak'ın sözleşmesinin feshedilmesi gerektiğini söyledi. Yönetin daha önce Burak ve Onur olayının yanısıra Pereira, Diabate, Plaza ve Bilal konusunda da hocalardan yana tavır almıştı. Abdülkadir için verilecek de sabırsızlıkla bekleniyor. Bu zamana kadar açıklama yapılmaması da güç bir süreç olduğunu gösteriyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.