Konyaspor - Antalyaspor Süper Lig'de karşı karşıya geliyor

Konyaspor - Antalyaspor Süper Lig'de karşı karşıya geliyor
Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 3. haftasında Konyaspor evinde Antalyaspor'u ağırlıyor. İki ekibin zorlu mücadelesi ekran başında da büyük bir ilgi ile takip edilecek. beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak olan mücadeleyi haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz.

Ligde oynadığı iki maçtan da beraberlikle ayrılan ve 'klasik' 1 puanlarla sezona başlayan Atiker Konyaspor, ilk hafta Göztepe'yi deplasmanda yenip ardından evinde Denizlispor'u ağırlıyor. İki komşu şehrin maçında taraflar birbirlerine üstlünlük kurmak ve sahadan 3 puanla ayrılmak amacında. Aykut Kocaman ve Bülent Korkmaz'ın da karşı karşıya geleceği mücadele televizyondan da izlenmek isteniyor. Yayın bilgileri ve izleme seçenekleri haberimizde.
 

Konyaspor - Antalyaspor Süper Lig maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek mücadele saat 19:15'te başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.


Konyaspor - Antalyaspor beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Konyaspor - Antalyaspor maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.
 


Öztürk düdük çalacak

Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmada Ümit Öztürk görev yapacak. Yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Kamil Çetin üstlenecek. Dördüncü hakem Erkan Engin, VAR hakemi Özgüç Türkalp ve VAR Asistanı Emre Malok olarak belirlendi.
 


Konyaspor'un muhtemel kadrosu

Serkan, Skubic, A.Turan, Anicic, Ferhat, Jonsson, Jevtovic, Öemer Ali, Milosevic, Erdon, Bajic
 


Antalyaspor'un muhtemel kadrosu

Boffin, Diego, Celustka, Bahadır, Sangare, Charles, Ufuk, Serdar, Amilton, Hakan, Mukairu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.