Majid Hosseini'de mutlu son

Majid Hosseini'de mutlu son
Trabzonspor ilk transferini stoper hattına yapıyor. Bordo mavililerin Dünya Kupası'nda izlediği Majid Hosseini bugün Türkiye'ye gelecek ve yönetim ile görüştükten sonra imzayı atıp kampa katılacak.

Üç stoperi ile de yollarını ayırıp yerlerini daha ucuz ve verimi yüksek oyuncularla doldurmayı planlayan Trabzonspor'da ilk isim takıma katılıyor. Dünya Kupası'ndaki performansıyla dikkat çeken ve İran adına önemli bir grafik ortaya koyan Majid Hosseini bugün resmi sözleşmeye imza atarak Trabzonsporlu olacak. Uzun ve can sıkan bir süreç sonrasında transferi bitirme aşamasına getiren yönetim de derin bir nefes alacak. İranlı futbolcunun Trabzon'da saat 10.00 itibariyle yöneticilerle görüşmesi ve ardından da takımın kamp yaptığı yer olan Slovenya'ya gitmesi bekleniyor.

Majid Hosseini hangi uçakta?
İranlı futbolcunun yolunu gözleyen taraftarlar da 'Hosseini hangi uçakla Türkiye'ye gelecek?' şeklinde araştırma yaparak takımın yeni stoperini karşılamak istiyor. Ancak genç oyuncunun dış alana çıkmadan dirket olarak Trabzon uçağına geçiş imkanı da bulunuyor. Tahran'dan kalkacak olan uçağın 08.30 itibariyle İstanbul'a inmesi ve saat 10.00'da Trabzon'a geçmesi beklenen Hossein'in 10.20 civarında havaalanına inmesi öngörülüyor.

majid hosseini

Tahran'dan İstanbul'a gelen uçaklar
Majid Hosseini'nin Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na inme şansı bulunuyor. Aktarmayı düşündüğümüzde Anadolu yakasındaki havalimanı daha ön plana çıkıyor. Şu an için 08.50 ve 09.25 saatlerinde Trabzon'a inecek olan uçaklar görünüyor. Muhtemelen Majid Hosseini Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a gelecek.

Morteza net yanıt vermedi
Genç oyuncunun yönetimin 400 bin euro'luk önerisini kabul ettiği öğrenilirken, sadece menajerine ödenecek rakam konusunda ufak anlaşmazlıklar olduğu belirtildi. Hosseini için İstiklal takımına da 300 bin euro bonservis ödeneceği vurgulandı. Bu arada yönetim, Hosseini dışında yine İranlı futbolcu Morteza Pouraliganji için de temaslarına devam ediyor. Al Sadd kulübü ile tekrar anlaşmayan Morteza'nın birçok takımla temas halinde olması nedeniyle Trabzonspor'un teklifine henüz net bir cevap vermediği öğrenildi.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.