Majid Hosseini değerini ikiye katladı!

Majid Hosseini değerini ikiye katladı!
Gösterdiği performansla Trabzonspor'da öne çıkan isimlerden biri olan Majid Hosseini değerini de yükseltmeye devam ediyor.

Transfer edildiği dönemde kapalı kutu olarak değerlendiren ve birçok kişi tarafından olumsuz yorumlar yapılan Majid Hosseini sahada her geçen gün daha da iyi bir performansa imza atıyor. İranlı stoperin çıktığı 5 maçta 13 puan toplayan Trabzonspor zirve yarışına bir adım daha yaklaştı. Genç futbolcu Dünya Kupası öncesinde 800 bin euro olan değerini 1.5 milyon euroya çıkardı. Bir bakıma ikiye katlamış oldu. Ayrıca değerinin çok daha fazla olması gerektiğini söyleyenler de mevcut.

İran'dan büyük destek var
Trabzonspor'un bu sezon kadrosuna kattığı iki İranlı ülkede bir anda gözleri Karadeniz ekibine çevirdi. Binlerce taraftar her hafta Trabzonspor maçlarını takip ediyor ve hem Amiri hem de Hosseini'nin performanslarını yorumluyor. Özellikle Hosseini'nin başarısı İranlıları çok memnun ederken kısa sürede büyük bir takıma gidebileceğini ve milli takıma da katkısı olacağı yönünde görüş bildiriyorlar. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.