Marcelo Guedes Beşiktaş'a mı Trabzonspor'a mı?

Marcelo Guedes Beşiktaş'a mı Trabzonspor'a mı?
Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu an Lyon'da oynayan Marcelo için hem eski kulübü hem de Trabzonspor devrede. Sambacı da geleceğine karar verme aşamasında.

Bu sezon zirvenin çok uzağında yer alan Lyon'da top koşturan Marcelo Guedes ikinci Türkiye kariyerine başlayabilir. Rudi Garcia yönetmindeki kulüp şu anda 12. sırada yer alıyor. Marcelo da taraftarlarla yaşadığı sorunlar nedeniyle takımdan ayrılmayı düşünüyor. Bu noktada devreye giren Beşiktaş ve Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcu için girişimleri başladı.

Öncelik Beşiktaş'ın
Kariyerinin en olgun dönemlerinden birini geçirdiği Beşiktaş'ta taraftarların da sevgisini kazanan ve giderken de hatırı sayılır bir bonservis ücreti ile kulübüne para kazandıran Marcelo'nun Türkiye'deki ilk tercihi siyah beyazlılar olacak. Lyon ile masaya oturacak 33 yaşındaki stoper eğer izin çıkarsa İstanbul'a doğru yol alacak. Eğer anlaşma sağlayamazsa Trabzonspor ile görüşecek. Bordo mavililer daha önce yine Beşiktaş'ta forma giyen ve sonrasında Milan'a giden Sosa'yı transfer etmiş, Arjantinli futbolcu ilk dönemlerinde zorlansa da özellikle bu sezon önemli bir performansa imza atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.