Miha Zajc için Ruslardan şoke eden teklif!

Miha Zajc için Ruslardan şoke eden teklif!
Fenerbahçe'nin Empoli'den 3.5 milyon euro ve Salih Uçan karşılığında transfer ettiği Miha Zajc beklentileri karşılayamamıştı. Daha önce kendisine gelen birçok teklifi düşük bulan sarı lacivertlilerin Sloven oyuncusu için son olarak Krasnodar 3 milyon euro teklif yaptı.

Fenerbahçe'nin Empoli'den 3.5 milyon euro ve Salih Uçan karşılığında transfer ettiği Miha Zajc beklentileri karşılayamamıştı. Daha önce kendisine gelen birçok teklifi düşük bulan sarı lacivertlilerin Sloven oyuncusu için son olarak Krasnodar 3 milyon euro teklif yaptı. Ancak bu öneri şaşkınlıkla karşılandı. Beklentilerin yüksek tutulduğu genç oyuncu için harcanan maliyetten düşük bir bonservis bedeli ile gelinmesi planları bozdu.

Sarı-lacivertliler, 25 yaşındaki Zajc için Empoli’ye 3,5 milyon avronun yanı sıra Salih Uçan’ı vermişti. Geçen sezonun devre arasında Fenerbahçeye gelen Zajc o sezon 10 maçta forma giymiş ve 2 gol kaydetmişti. Bu sezon başından itibaren Ersun Yanal'ın çok fazla şans vermediği Sloven futbolcu 6 lig maçında oynayıp 1 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.