Morteza Pouraliganji imzayı atıyor

Morteza Pouraliganji imzayı atıyor
Trabzonspor'un Başakşehir karşısında adeta yokları oynaması sonrasında takviyeleri şart kıldı. Ön libero mevkisinde yaşanan sıkıntıya ilaç olarak görülen ve stoper mevkisinde de oynayabilen Morteza Pouraliganji ile görüşmelerini sürdüren bordo mavililerde İranlı futbolcu imzayı atıyor.

Transferde hareketli saatler yaşanmaya devam ediyor. Dün Başakşehir - Trabzonspor maçını izlemek için 3. Fatih Terim Stadyumu'na gelen Morteza Pouraliganji'nin bugün veya yarın sağlık kontrolünden geçmesi ve imza atması bekleniyor. Çeşitli teklifler almasına rağmen tercihini Türkiye'den yana kullanan ve kariyerinde yeni bir sayfa açacak olan İranlı futbolcunun Sivasspor maçı kadrosunda yer alması da bekleniyor. Başakşehir maçındaki performansı ile sınıfta kalan bordo mavililere güç katması düşünülen tecrübeli oyuncunun ücreti de 750 bin euro civarlarında olacak.

Menajeri ile geldi
Trabzonspor'un 2-0 yenildiği Başakşehir maçına kısa bir süre kala stada giriş yapan Morteza Pouraliganji'nin yanında menajeri Amir Hashemi ve eşi de bulunuyordu. Grup maçı izledikten sonra stattan ayrılırken bugüne kadar bulunan ufak pürüzlerin de giderilip artık imzaların atılması konusunda beklentilerin karşılanması görüşü hakim. İranlı futbolcunun transferinde uzun süredir emek harcayan yönetimin Anthony Nwakaeme ile de sezonu kapatacağı düşünülüyor. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.