Nagatomo'da mutlu son! Galatasaray Ndiaye'yi bekliyor

Nagatomo'da mutlu son! Galatasaray Ndiaye'yi bekliyor
Evra ve Asamoah'tan istediğini alamayan Galatasaray Inter'in Japon futbolcusu Nagatomo'nun kiralanması konusunda İtalyan ekibiyle anlaşmaya vardı ve satın alma opsiyonunu da sözleşmeye ekledi. Tecrübeli futbolcu sezon sonu Dünya Kupası'nda da boy göstermek için var gücüyle katkı vermeye çalışacak.

Transfer döneminin son gününde Galatasaray da en hareketli takımlar arasında bulunuyor. Sadece sol bek takviyesi yapmak isteyen sarı kırmızılıların gündeminde Asamoah ve Evra vardı ancak iki yıldızda da sonuca ulaşamayınca Inter'in kapısını çaldı. Japon futbolcunun takımdan ayrılma isteği ve düzenli şekilde oynayabileceği bir kulübe gitme tavrı, Galatasaray'ın elini de güçlendirdi.

İtalyan basını ön bir görüşme gerçekleştirilen Nagatomo'nun olur yanıtını alan Cimbom'un iyi bir tercih yaptığını, Spaletti ile anlaşamayan Nagatomo'nun da fırsat transferini kaçırmadığını 

2011 yılında bu yana İnter'de forma giyen ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği oyuncular arasında yer alan Nagatomo, bugün İstanbul'da olacak. 14 yabancısı olan Galatasaray Ndiaye resmen gönderilmediği için transferi henüz açıklamadı. Senegalli oyuncu gider gitmez bu transfer resmen açıklanacak. Sarı-kırmızılı ekip 6 aylığına 1 milyon euro ücret ödeyecek.

Cimbom bir yıl daha sözleşmesi bulunan Nagatomo'nun satın alma opsiyonunu da aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.