Obeng Regan: Trabzonspor'da oynamak isterim

Obeng Regan: Trabzonspor'da oynamak isterim
Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu haberleri gündeme düşen Obeng Regan Damga'ya konuştu. Ganalı oyuncu sosyal medyadan da transferini doğrulayan bir harekete imza attı.

Gelecek sezonda kadrosunu korumak ve yapacağı takviyelerle üst sıralarda yer alıp şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da yönetim adeta çıkarma yaptı. Bordo mavililer dünyanın birçok noktasından takip ettiği oyuncuları mercek altına alırken transfer listesine giren son isim NK Istra 1961 forması giyen Obeng Regan olmuştu. Gana basınında yer alan haber sonrasında gazetemiz muhabiri Burak Zihni'ye konuşan 24 yaşındaki futbolcunun menajeri; "Türkiye'den ilgi var ancak İsviçre ve Belçika takımları da Obeng'i istiyor. Yakın zamanda karar vereceğiz" açıklamasında bulunmuştu.

Menajerim ilgileniyor
Transferi gündeme bomba gibi düşen Obeng Regan da Damga'ya açıklamalarda bulundu. Hırvatistan'da iyi bir sezon geçirdiğini belirten Afrikalı futbolcu; 'Tekliflerle menajerim ilgileniyor. Birçok seçenek var. Trabzonspor büyük bir takım. Böyle ekiplerde forma giymek isterim. Kariyerim adına iyi olacak adımlardan birisi olarak değerlendiriyorum' ifadelerini kullandı. Regan Instagram hesabından da Türk kullanıcıları takip etmeye başladı.

Burak Zihni







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.