Philip Zinckernagel'den Trabzonspor'a kötü haber!

Philip Zinckernagel'den Trabzonspor'a kötü haber!
İkinci yarıda iyi bir kadro kurmak amacında olan Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürerken listenin ilk sıralarında yer alan Danimarkalı golcü Philip Zinckernagel'den kötü haber geldi.

Süper Lig'de bu sezon çok kötü bir dönemden geçen Trabzonspor'da çare olarak görülen devre arası transfer dönemi sabırsızlıkla bekleniyordu. Bordo mavililerde Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında yönelinen ilk isimlerden biri Bodo Glimt'te forma giyen Philip Zinckernagel oldu. Danimarkalı hücum oyuncuya imza attırması beklenen Fırtına'ya kötü bir haber geldi. Daha önce adı Fenerbahçe ile anılan, Başakşehir'in de istediği 26 yaşındaki oyuncuya Anderlecht de talip oldu.


Zirvenin uzağında kaldılar

Belçika futbolunun öncü ekiplerinden biri olan Anderlecht bu sezon tıpkı Trabzonspor gibi kötü bir sezon yaşıyor. Brüksel temsilcisinde sezon başında yapılan transferlerin fazla verimli olamaması bu sonucu da beraberinde getirdi. Takımdan bir dönem Fırtına'nın da gündeminde yer alan Mustapha Bundu'nun yanısıra Antalyaspor'dan kiralanan Paul Mukairu, Peter Zulj ve Derrick Luckassen'in takımdan gönderilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.