Real Madrid Galatasaray İddaa oranları ve tahminleri | 6 Kasım Çarşamba

Real Madrid Galatasaray İddaa oranları ve tahminleri | 6 Kasım Çarşamba
Galatasaray Madrid deplasmanında 3 puan ararken bu kritik mücadeleden kazançlı çıkmak isteyen İddaa severler oranları ve tahminleri araştırıyor. Karşılaşmayı takip etmek isteyenler için 6 Kasım Çarşamba günü oynanacak Real Madrid Galatasaray maçının İddaa oranları ve tahminleri haberimizde.

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki dördüncü maçına bu akşam çıkıyor. Sarı kırmızılılar Real Madrid karşısında gruptaki geleceğini şekillendirecek mücadeleyi kazanarak hem taraftarlarını hem de Türkiye'yi bir kez daha sevince boğmak ve büyük gurur yaşatmak amacında. Ancak işleri kolay değil ve rakip turnuvanın en çok kupa kaldıran kulübü. İddaa programında yer verilen karşılaşmada da Real Madrid favori olarak gösterildi. Mücadelenin İddaa oranlarını ve tahminlerini sizler için derledik.
 


Real Madrid - Galatasaray İddaa tahminleri

Temsilcimizin İspanya deplasmanında işi çok zor. Daha önce 2015'te 2-1, 2013'te de 4-1'lik yenilgiler almıştı. Evinde de son iki karşılaşmadan 6-1 ve 1-0'lık sonuçlarla mağlup ayrılmıştı. Dış saha performansı ümit vermeyen Cimbom, maçta favori değil. Rizespor karşısında oynanan oyun da taraftarı memnun etmedi. Tahmin: 2.5 Üst

 

Real Madrid - Galatasaray İddaa oranları

Taraf bahisinde Real Madrid 1.10 ile ezici favori olarak gösteriliyor. Galatasaray galibiyetine ise 9.50'lik oran belirlenmiş. Beraberlik ise 5.50 katı kazandırıyor. Ayrıca pek çok tahminle canlı iddaa da oynayabilirsiniz.

real madrid galatasaray iddaa oranları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.