Shakhtar FC Basel UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 2 canlı izle

Shakhtar FC Basel UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle | Bein Sports HD 2 canlı izle
Avrupa'nın iki numaralı turnuvasu olan UEFA Avrupa Ligi'nde dün iki yarı finalist belirlendi. Inter ve Manchester United rakiplerini beklemeye başladı. Yarı finale yükselme müsabakaları bugün de devam ediyor. Günün maçlarından birinde Shakhtar ile FC Basel kozlarını VELTINS-Arena'da paylaşacak. Shakhtar FC Basel UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports HD 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Koronavirü sebebiyle yaz aylarına sarkan ancak heyecanından hiçbir şey kaybettirmeyen UEFA Avrupa Ligi'nde final yolunda önemli bir adım daha atılacak. Dün Manchester United ve Inter'in yarı finalist olarak adlarını son dört takım arasına yazdırmasının ardından perde bugün yeniden aralanıyor. Günün maçlarından birinde Ukrayna ligi şampiyonu ve ülkenin en köklü takımlarından biri olan Shakhtar Donetsk ile İsviçre'de bu sezonu istediği gibi tamamlayamayan FC Basel karşı karşıya geliyor. Tek maç üzerinden oynanacak olan mücadelede iki takımın da hedefi yarı finaldeki yerlerini ayırtmak. Shakhtar FC Basel UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports HD 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

 

Shakhtar Donetsk FC Basel maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak iki karşılaşmadan biri olan Shakhtar - FC Basel maçı saat 22:00'de başlayacak. Mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Bein Sports 2'yi www.beinconnect.com.tr ve www.digiturkplay.com.tr üzerinden satın alacağınız Spor Extra paketleri ile seyredebilirsiniz.

shakhtar donetsk

 

Shakhtar Donetsk FC Basel maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Shakhtar FC Basel maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 


Shakhtar Donetsk FC Basel maçı öncesi OPTA istatistikleri

Basel'e rakip olduğu üç resmi maçta da mağlubiyet almayan Shakhtar (2G 1B), son karşılaşmadan 5-0 galip ayrılmıştı (2008/09 Şampiyonlar Ligi).
Basel, Avrupa Ligi'nde bir Ukrayna takımına rakip olduğu son eleme turunda yoluna devam etmeyi başarmıştı (2012/13'te vs Dnipro).
Avrupa kupalarında 2015/16'dan bu yana ilk kez çeyrek finale kalan Shakhtar Donetsk, bunu yine Avrupa Ligi'nde başarmıştı.
Avrupa arenasında 2013/14'ten bu yana ilk kez çeyrek finale kalan Basel, 2012/13 sezonundan bu yana yarı finale ulaşamıyor.
Shakhtar forması giyen Junior Moraes, Avrupa Ligi'nde oynadığı 16 maçta 13 gole doğrudan katkı sağladı (11 gol & 2 asist).



 

Shakhtar Donetsk FC Basel muhtemel 11'leri

Shakhtar Donetsk: Pyatov, Dodo, Kryvtsov, Matviyenko, Bolbat, Marcos Antonio, Stepanenko, Alan Patrick, Marlos, Junior Moraes, Taison

Basel: Nikolic, Widmer, Van Der Werff , Alderete, Petretta, Xhaka, Frei, Stocker, Campo, Pululu, Cabral

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.