Sıkı dur Avrupa biz geliyoruz

Sıkı dur Avrupa biz geliyoruz
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor bu akşam 3 puan için savaşacak

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 3. hafta maçında bugün Belçika'nın Genk ekibi ile karşılaşacak. Vodafone Park'ta saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Stefanski yönetecek. Maçta Stefanski'nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ve Dawid Igor Golis üstlenecek. Atiker Konyaspor ve Göztepe maçlarında yaşadığı puan kayıplarıyla sarsılan Beşiktaş, Genk karşısında alacağı galibiyetle moralini düzeltmeye çalışacak. UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Sarpsborg'u 3-1 yenen Beşiktaş, Malmö'ye ise deplasmanda 2-0 yenilmişti. Beşiktaş'ın aksine ligde iyi günler geçiren ve Pro Lig'in zirvesinde yer alan Genk, Avrupa'da ise birer galibiyet ve yenilgiyle ikinci sırada yer alıyor. İlk maçında Malmö'yü 2-0 mağlup eden Genk, ikinci karşılaşmasında ise Sarpsborg'a 3-1 yenildi.

Fener zafer peşinde
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. maçında bugün Belçika'nın Anderlechttakımıyla deplasmanda karşılaşacak. Constant Vanden Stock Stadı'nda TSİ 19.55'te başlayacak karşılaşmayı Bulgaristan Futbol Federasyonundan Georgi Kabakov yönetecek. Grubunda oynadığı ilk karşılaşmada Dinamo Zagreb'e 4-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, ikinci maçında ise Spartak Trnava'yı 2-0 mağlup etmişti. Teknik direktör Phillip Cocu yönetimindeki Fenerbahçe, grubunda 3 puanla 3. sırada bulunuyor. Hein Vanhaezebrouck yönetimindeki ev sahibi ekip ise grupta puanla tanışamadı. Fenerbahçe'de önemli karşılaşma öncesinde Mehmet Topal dışında eksik isim bulunmuyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Mehmet Ekici ve Tolga Ciğerci'nin isimleri ise UEFA kadrosunda yer almıyor.

Akhisar’ın işi zor
Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında son sırada bulunan Akhisarspor, ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'ndaki 3. sınavda bugün Avrupa devi Sevilla'ya konuk olacak. İspanya'da Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak maçı İskoç Kevin Clancy yönetecek. Zorlu deplasmana 7 eksikle giden Akigo'da cezalı Mustafa Yumlu, sakatlığı bulunan Bilal Kısa, Serginho, Vrsajevic, hasta olan Elvis Manu ile UEFA kadrosunda yer almayan Larsson ile Bokila görev yapamayacak. Akhisar, Avrupa Ligi'nde çıktığı ilk 2 maçta puan alamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.