Silivrispor gelecekten umutlu

Silivrispor gelecekten umutlu
Türkiye 3. Lig 1. Grup'ta oynadığı yeni sezonun ilk maçında Hekimoğlu Trabzon'a son dakika golü ile yenilen Silivrispor gelecekten umutlu. Gazetemize konuşan Silivrispor Başkanı Akgün Duru; 'Talihsiz bir kaza yaşadık. Önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar alabilmek için mücadele edeceğiz' ifadelerini kullandı

Sezonu Trabzon'da açan Silivrispor oynadığı ilk maçtan mağlup ayrılsa da ortaya koyulan mücadele herkesi umutlandırıyor. Teknik heyet ve futbolcuların performansından menun olduğunu belirten Duru bundan sonraki süreçte sonuca gitmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi.

Taraftara çağrı
Dış sahada alınan mağlubiyet sonrasında ikinci haftada Batman Petrol'ü evinde konuk edecek olan kırmızı mavililer bu maçın hazırlıklarına başladı. Oyuncuların motivasyonunu yüksek tutmak istediklerini belirten Silivrispor Başkanı Akgün Duru kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmayla lige yeni bir başlangıç yapacaklarını ifade ederek taraftarların tribünleri doldurmasını istedi.

Yeni kurulan bir takımız
Kırmızı mavili takımın kaptanı Yunus Emre Yaşar da yeni kurulan bir takım olarak iyi bir mücadele verdiklerini ancak istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Arkadaşlık ortamının yüksek seviyede olduğunu belirten tecrübeli oyuncu; 'Mevcut durumun bizi başarıya götüreceğinden eminiz ve ligi en iyi yerde bitireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yarışın nasıl başladığı değil, bittiği önemlidir. Allah'ın izni ile başarılı bir sezon geçireceğiz' ifadelerini kullandı.

Taner'in golü yetmedi
İlk hafta mücadelesinde Cafercan Aksu'nun penaltı golü ile 62. dakikada yenik duruma düşen Silivrispor 75. dakikada Taner'in penaltısıyla skoru eşitledi. Mücadeleyi son ana kadar bırakmayan ve oyuna ortak olan kırmızı mavililer maçın son anlarında Hakan Aydın'ın golüne engel olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

En son Altay
Trabzon'dan aldığı mağlubiyetle lige kötü bir başlangıç yapan Silivrispor son senelerde ilk hafta maçlarını kaybediyor. Son olarak 23 Ağustos 2015'te Altay'ı 2-1 yenen kırmızı mavililer bir sonraki sezon Düzcespor'a 1-0, geçen yıl da Bandırmaspor'a 3-1 mağlup olmuştu. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.