Sivasspor Denizlispor maçı anlatım ve canlı izle | Bein Sports 2 canlı

Sivasspor Denizlispor maçı anlatım ve canlı izle | Bein Sports 2 canlı
Süper Lig'de haftanın açılış karşılaşmalarından biri Sivas'ta oynanacak. 2 Ocak 201 Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumu'nda Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Denizlispor kozlarını paylaşacak. İki takımın kıyasıya mücadelesi futbol severleri de ekran karşısına kilitleyecek. Sivasspor Denizlispor maçı anlatım ve canlı izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca internetten Bein Sports 2 canlı izleme linki de aşağıda yer alıyor.

Avrupa maratonu ve koronavirüs vakalarıyla uzun ve yorucu bir süreç geçiren Demir Grup Sivasspor, iyi giden dört maçlık yenilmeme serisini geçen hafta Beşiktaş'a karşı kaybetmişti. Kırmızı beyazlılar 10 kişi kaldığı İstanbul deplasmanında rakibine 3-0 yenilerek evine puansız dönmüştü. Hedef ise yeni bir serinin ilk adımını atarak evinde galip gelmek. Yukatel Denizlispor ise 14 maçta topladığı 12 puanla son sıranın sadece iki basamak üstünde. İki takım açısından kritik öneme sahip mücadele futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bu sebeple televizyondan izleyemeyecek taraftarlar için internetten izleme alternatiflerini hazırladık. Sivasspor Denizlispor canlı anlatım izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İnternetten Bein Connect 2 izleyebileceğiniz link de aşağıda bulunmaktadır.


Demir Grup Sivasspor Yukatel Denizlispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün oynanacak Sivasspor - Yukatel Denizlispor maçını internetten web tarayıcısıyla izlemenin tek alternatifi bulunmaktadır. Bilindiği üzere Digiturk platformunda bulunan Bein Sports'a üyelik ücretli olarak gerçekleştirilmektedir. İster kendi takımınızı ister Süper Lig paketlerini alabilir ve mücadeleyi seyredebilirsiniz. Bein Sports'un maçları izleme platformu Bein Connect'e www.beinconnect.com.tr üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. Mücadele 13.30'da başlayacak ve Bein Sports 2'den yayınlanacak.


 

Sivasspor Denizlispor maçı öncesi OPTA verileri

Sivasspor'un Süper Lig tarihinde en az beş maçta karşılaştığı takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Denizlispor (%67; 8G 3B 1M).
Sivasspor'a rakip olduğu ilk dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Denizlispor (1M), daha sonraki sekiz karşılaşmada galibiyet alamadı (1B) ve son üç maçı gol atamadan kaybetti.
Evinde oynadığı son Süper Lig maçında Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup eden Sivasspor, bu sezon daha önceki altı iç saha maçında 2 puan toplayabilmişti (2B 4M).
Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçını kazanan Denizlispor (2-1 vs BB Erzurumspor), Aralık 2019'dan bu yana üst üste iki dış saha galibiyeti alamıyor.
Süper Lig'in 2020/21 sezonunda oynanan maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen takım Denizlispor (16); bu süreçte en az gol atan iki ekipten biri ise Sivasspor (4; Kayserispor ile eşit).
Bu sezon Sivasspor'un evinde attığı gollerin yarısında katkısı bulunan Max Gradel (2/4), bu iki gol katkısını da son iç saha maçında yaptı (1 gol & 1 asist vs Gençlerbirliği).
Süper Lig'de attığı son dört golün üçünü iç sahada kaydeden Sivasspor forveti Mustapha Yatabaré, geçen sezon bu stattaki karşılaşmada Denizlispor filelerini havalandırmıştı.
Bu sezon Süper Lig deplasmanlarında en fazla asist yapan iki oyuncudan biri, Denizlispor forması giyen Ángelo Sagal (4; Emrah Başsan ile eşit).
Denizlispor forveti Hugo Rodallega, Sivasspor'a rakip olduğu son üç Süper Lig maçında üç gole doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist). Kolombiyalı oyuncu, Denizlispor'un deplasmanda kaydettiği son üç gole de imza atmıştı.
Süper Lig kariyerinde Denizlispor'u konuk ettiği dokuz maçın sadece birini kaybeden Rıza Çalımbay (6G 2B), tek mağlubiyetini Ocak 2006'da Osmanlıspor'un başında aldı (1-3).




 

Sivasspor Denizlispor muhtemel 11'leri

Sivasspor'un muhtemel 11'i:  Samassa, Goiano, Caner, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Faycal Fajr, Claudemir, Robin Yalçın, Erdoğan, Gradel, Yatabare

Sakat:

Cezalı: Isaac Cofie, Hakan Arslan

Şüpheli: Sergiy Rybalka, Samba Camara


Denizlispor'un muhtemel 11'i: Hüseyin, Tiago Lopes, Bergdich, Mustafa Yumlu, Özer, Bakalorz, Recep Niyaz, Sagal, Murawski, Hadi Sacko, Rodagella

Sakat: Neven Subotiç, Sakıb Aytaç, Özgür Çek, Mathieu Dossevi, Cenk Gönen, Fede Varela

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.