Sivasspor Gaziantep FK maçı canlı izle internetten | Bein Sports 1 canlı izle

Sivasspor Gaziantep FK maçı canlı izle internetten | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de yeni hafta Sivas'ta başlıyor. Gösterdiği performansla liderliğe kadar yükselen ve şu anda Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde üçüncü sırada bulunan Gaziantep FK, deplasmanda son 12 maçında sadece 2 galibiyet alarak taraftarlarını üzen Demir Grup Sivasspor'a konuk oluyor. İki takımın taraftarları ve futbol severler de söz konusu karşılaşma için yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Sivasspor Gaziantep FK canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link alternatifl

Süper Lig'de yeni hafta Sivas'ta başlıyor. Gösterdiği performansla liderliğe kadar yükselen ve şu anda Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde üçüncü sırada bulunan Gaziantep FK, deplasmanda son 12 maçında sadece 2 galibiyet alarak taraftarlarını üzen Demir Grup Sivasspor'a konuk oluyor. İki takımın taraftarları ve futbol severler de söz konusu karşılaşma için yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor.  Sivasspor Gaziantep FK canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle internetten donmadan link alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Sivasspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 13:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Sivasspor Gaziantep FK maçı öncesi OPTA istatistikleri

Sivasspor, Gaziantep FK ile sahasında oynadığı üç resmi maçı da kaybetmedi ancak Süper Lig'deki tek karşılaşmada rakibine puan verdi (Eylül 2019'da 1-1).
Geçen sezon Sivasspor ile oynadığı iki Süper Lig maçını da kaybetmeyen Gaziantep FK (1G 1B), galip geldiği karşılaşmada lig tarihinde beş gol attığı tek maçı oynamıştı (Şubat 2020'de 5-1).
Bu sezon evinde oynadığı ilk beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Sivasspor (1B), daha sonraki üç karşılaşmada mağlubiyet almadı (1G 2B).
Deplasmanda oynadığı son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Gaziantep FK (3G 4B), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.
Sahasında oynadığı son iki Süper Lig maçında toplam beş gol atan Sivasspor, daha önceki 10 karşılaşmada ulaştığı sayıyı geride bıraktı (4 gol).
Süper Lig'de çıktığı son dört maçta dört gole doğrudan katkı sağlayan Max Gradel (3 gol & 1 asist), bu sezon daha önceki 12 karşılaşmada ulaştığı sayıyı ikiye katladı (2 gol).
Görev aldığı son maçta Süper Lig kariyerinde ilk kez hem gol atan hem de asist yapan Erdoğan Yeşilyurt (vs Yeni Malatyaspor), ligdeki ilk asistini geçen sezon bu stattaki Gaziantep FK karşılaşmasında kaydetmişti.
Süper Lig'de oynadığı son dört maçta da gol atan Alexandru Maxim (toplam 5 gol), Bundesliga'ya transfer olduğu 2013'ten bu yana üst üste beş maç gol katkısı sağladığı bir seri yakalayamadı.
Bu sezon Süper Lig'de sekiz gol atan Gaziantep FK orta sahası Alexandru Maxim, kariyerinin en yüksek sayısına ulaştı. Rumen oyuncu, ligdeki ilk maçına Sivasspor karşısında çıkmış ve iki gol atmıştı (Şubat 2020).
Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son beş maçın dördünü kaybeden Rıza Çalımbay (1B), daha önceki beş karşılaşmada mağlup olmamıştı (4G 1B).



 

Sivasspor Gaziantep FK muhtemel kadrolar

Sivasspor: Ali, Robin, Appindangoye, Caner, Uğur, Claudemir, Erdoğan, Hakan, Fajr, Gradel, Kayode

Gaziantep FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kubilay, Olkowski, Morais, Kozulj, Vetrih, Jefferson, Muhammet, Kenan 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.