Son dakika Trabzonspor transfer haberleri - 7 Temmuz 2021 Çarşamba

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri - 7 Temmuz 2021 Çarşamba
Transferde büyük oynayan Trabzonspor'da hareketlilik bitmiyor. Bordo mavililer yeni takviyeleri çin görüşmelerini sürdürürken ayrılıklar da yaşanabilir. Peki gündemde hangi oyuncular var ve son durum ne? 7 Temmuz 2021 Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberleri haberimizde yer alıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu ile hareket eden Trabzonspor'da yapılan transferler taraftarı havaya soktu. İstanbul'da gerçekleşen yeni sezon kmap çalışmalarına yeni isimleri de getirebiklmek adına uğraş veren bordo mavililerde Sörloth ve Alioski listede ilk sıra. Diğer yandan Djaniny ve Ekuban'ın gidişi de gündemde. Taraftarlar bu heyecan dolu süreçte hangi isimerin kadroya dahil olacağı merak konusu. 7 Temmuz 2021 Çarşamba son dakika Trabzonspor transfer haberleri haberimizde yer alıyor.

Djaniny Semedo: Ocak ayından itibaren Arap kulüplerinin ilgisi var ancak bir türlü resmiyete dökülmedi. Sharjah'ın talip olduğu yazılsa da henüz elle tutulur ve somut bir ööneri gelmedi. Birleşik Arap  Emirlikleri temsilcisi için 5-7 milyon aralığunda bir bonservis ödeyeceği iddiaları basında yer alıyor ancak diğer yandan Çİn'de oynayan Marcao ile de görüşmeler gerçekleştiriliyor.


caleb ekuban
 


Caleb Ekuban: Ganalı forvetin artık ayrılması kesin. Daha önce istenen seviyelere çıkılmamasından dolayı teklifler reddedildi ancak kendisinin sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak. Bu sebeple de daha ucuz fiyatlara onay verilmesi gündemde. Fransa'dan 4 milyon euroluk bir teklif olduğu yönünde söylentiler var. Ekuban'ın önceliği İtalya ancak Fransa'yada soğuk değil. Transfer gerçekleşebilir.


Ezgjan Alioıski: İtalya'dan istediği teklifleri alamadığı için Avrupa'nın doğusuna doğru gitmeye karar veren Kuzey Makedonyaylı yıldız için Trabzonspor devrede ancak henüz bir anlaşma yok. Menajerinin farklı takımlarla da görüştüğü yönündeki iddiaların fiyat arttırmamasına gayret eden yönetim yabancı sorununu da halledebilirse imzalar atılabilir.
 

alexander sörloth

Alexander Sörloth: Trabzonspor taraftarları Norveçli yıldızla yatıp kalkıyor. Perfoormansı ile tarihe geçen golcü futbolcunu için kulübü RB Leipzig'in istediği kiralama bedeli ve yıllık ücret beklentisinin karşılanıp karşılanamayacağı yapılacak olan satışların ardından netleşecek. Djaniny'den minimum 5-6 milyon euro bekleyen yönetim, Ekuban'dan da 4 milyon euro elde etmeyi planlıyor. 

BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.