Sporting CP Medipol Başakşehir canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Sporting CP Medipol Başakşehir canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken ve bu formunu son 32 turuna da taşımak isteyen Medipol Başakşehir bu akşam Portekiz'de zorlu bir sınava çıkıyor. Başkent Lizbon'da Sporting'in konuğu olacak turuncu lacivertlilerin amacı avantajlı bir skorla dönmek. Tüm Türkiye İstanbul ekibinin başarısı için destekte bulunuyor ve maçı izlemek için araştırmalarda bulunuyor. Peki Sporting CP Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Sporting CP Medipol Başakşehir canlı izle linki ve Bein Sp

UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken ve bu formunu son 32 turuna da taşımak isteyen Medipol Başakşehir bu akşam Portekiz'de zorlu bir sınava çıkıyor. Başkent Lizbon'da Sporting'in konuğu olacak turuncu lacivertlilerin amacı avantajlı bir skorla dönmek. Tüm Türkiye İstanbul ekibinin başarısı için destekte bulunuyor ve maçı izlemek için araştırmalarda bulunuyor. Peki Sporting CP Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Sporting CP Medipol Başakşehir canlı izle linki ve Bein Sports 1 canlı izle bağlantısı haberimizde.
 


Sporting CP Medipol Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 20:55'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Sporting CP
 


Sporting CP Medipol Başakşehir maçı öncesi OPTA istatistikleri

Sporting ile Başakşehir, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor.
Başakşehir bugüne kadar Avrupa arenasında sadece bir Portekiz temsilcisiyle eşleşirken; 2017/18 Avrupa Ligi gruplarında karşılaştığı Braga'ya deplasmanda 2-1 mağlup oldu, evindeki maçı 2-1 kazandı.
Avrupa kupaları tarihinde Türk takımlarıyla oynadığı altı maçın sadece birini kaybeden Sporting'in (2G 3B) aldığı iki galibiyet de iç saha karşılaşmalarında geldi (vs Kocaelispor & Beşiktaş).
Avrupa arenasında çıktığı son iki deplasmandan galibiyetle dönen Başakşehir, daha önceki toplam 11 dış saha karşılaşmasının sadece birini kazanabilmişti (3B 7M).
Bu sezon Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden takımlar arasında grubundan eksi averajla çıkan üç ekipten biri Başakşehir (Eintracht Frankfurt ve Porto ile birlikte).
Sporting evinde oynadığı son dokuz Avrupa maçının yedisini (2M) ve son üç karşılaşmayı kazanırken; bu süreçte sadece üç gol yedi. Portekiz ekibi, Ağustos 2012'den bu yana iç sahada dört maçlık galibiyet serisi yakalayamıyor.
Bu sezon Avrupa Ligi gruplarında oynadığı iç saha maçlarında en az net gol pozisyonuna giren üç takımdan biri Sporting (2; Trabzonspor ve Astana ile birlikte).
2019/20 Avrupa Ligi gruplarında Sporting'in attığı 11 golün sekizine doğrudan katkı sağlayan Bruno Fernandes (5 gol & 3 asist), devre arasında Manchester United'a transfer oldu.
Başakşehir'in Avrupa Ligi'nde attığı son dört golün üçünü kaydeden Enzo Crivelli, bu golleri rakip kaleye çektiği beş isabetli şutta buldu.

Medipol Başakşehir


Sporting CP - Medipol Başakşehir muhtemel 11'ler

Sporting: Maximiano, Acuna, Coates, Neto, Ilori, Ristovski, Camacho, Battaglia, Wendel, Cabral, Sporar

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skertel, Epureanu, Clichy, Mahmut, Azubuike, Visca, İrfan Can, Demba Ba, Crivelli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.