Stefan Posch kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Stefan Posch kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Şampiyonlar Ligi'ne katılmak ve Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo mavililerde gündeme birçok isim gelirken Stefan Posch'un adı da listeye eklendi. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Stefan Posch kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurabilmek adına çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Slovenya'nın Kranj şehrinde hazırlıklarına devam ediyor. Bordo mavililerde transfer bir numaralı gündem ve sağ stoper için yoğun mesai harcanıyor. Görüşülen stoperler arasından birçoğunun olumsuzlukla sonuçlanması sonrasında sıra yenilerine geldi. Boyata ile belli bir aşamaya gelen Fırtına, her ihtimale karşı Stefan Posch'u bitirebilmek için çaba gösteriyor. Eğer yıldız oyuncu için kulübü ikna edilebilirse bu kez kendisiyle görüşmeler başlayacak. Taraftarlar da bilgi sahibi olabilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, Stefan Posch kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Stefan Posch kimdir?

Avusturyalı futbolcu Stefan Posch 14 Mayıs 1997 tarihinde ülkesinin Judenburg kentinde doğdu. 25 yaşında. 1.88 metre boyunda. Alt yapı eğitimlerini Tus Kraubath, DSV Leoben, GAK, AKA HIB Liebenau ve SK Sturm Graz'da aldı. Ardından AKA Admira Wacker'in alt yapısına transfer oldu. Burada gösterdiği performans sonrasında ilk yurt dışı transferini Hoffenheim ile yaptı ve 200 bin euroya geçişi tamamlandı. Alman temsilcisinde U19, 2. takım ve a takım formaları giydi. 2017'den bu yana Alman temsilcisi için en üst ligde mücadele ediyor. Kariyerinde 185 maça çıkan milli stoper 7 gol atıp 2 de asist yaptı. Ülkesini ise 16 karşılaşmada temsil edip rakip fileleri 1 kez sarstı. Kulübüyle 2 yıllık daha kontratı bulunuyor ve güncel piyasa değeri 10 milyon euro:

stefan posch trabzonspor


Somut adımlar atılıyor

İlk etapta yapılması planlanan 6 transferden 5’ini kampa yetiştiren Trabzonspor , tüm ağırlığını stopere verdi. Savunma takviyesini kısa zamanda bitirmeyi hedefleyen Bordo-Mavililer, dört koldan harekete geçti. 1 numaralı hedef konumundaki Marlon’da mutlu sona ulaşamayan Fırtına, listedeki diğer isimlere yöneldi. Hertha Berlin forması giyen Boyata için 2.5 milyon Euro’luk bir teklif yapan ve Bundesliga ekibiyle pazarlıklarını sürdüren Karadeniz temsilcisinin Almanya’dan gündemine gelen diğer oyuncu: Stefan Posch... Hoffenheim’da oynayan başarılı savunmacı için nabız yoklamalarına başlayan Trabzonspor, somut adımlar atıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.