Stiven Plaza bir takımdan daha gönderiliyor

Stiven Plaza bir takımdan daha gönderiliyor
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un 2019-2020 sezonunda kiraladığı ve yaşadığı sakatlıklar sonrasında devre arasında kiralık anlaşmasını feshettiği Stiven Plaza, bir takımdan daha gönderilecek gibi gözüküyor.

Bir önceki başkan Ahmet Ağaoğlu döneminde Trabzonspor'a Ronaldo'nun keşfi olarak 2 yıllığına kiralanan, 2 sene de bonservisi alınması halinde ek kontrat yapılmak üzere anlaşma sağlanan Stiven Plaza beklentileri karşılayamamıştı. Yaşadığı sakatlıklarla birlikte ligde sadece 4 dakika oynayabilen, Türkiye Kupası'nda da oynadığı ilk yarı sonrasında ikinci devreye çıkamayan Ekvadorlu oyuncu yeni takımından da gönderilmek üzere.

Eski takımında da olmadı

Real Valladolid'in Trabzonspor sonrasında eski takımı Independiente'ye kiraladığı Plaza, burada 4 maça çıktı. Toplamda 55 dakika sahada kaldı. Skor katkısı veremedi. 12 karşılaşmada ise kadroya alınmadı. İstikrar sağlamakta yine başarılı olamadı

Amerika'da da tutunamadı

Plaza'nın bir sonraki adresi New York oldu. Red Bull New York II ile anlaşma sağladı ancak burada da istediği verimi ortaya koyamadı. 5'i ilk 11 olmak üzere 7 maçta forma giydi. Sadece 1 gol atabildi. Buradaki macerası da uzun sürmedi.

Son takımından da gönderiliyor

Ülkesine son olarak SD Aucas ile geri dönüş yapan Stiven Plaza, burada da formaya hasret kaldı. Sadece 2 maçta 78 dakika sahada kalabilen Ekvadorlu oyuncu, gol atma veya asist yapma başarısı gösteremedi. Takımının bugün oynadığı Libertadores maçında yine kadroda yoktu. Ligin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.