Stiven Plaza için CS Emelec'ten açıklama!

Stiven Plaza için CS Emelec'ten açıklama!
Trabzonspor'dan gitmesi için adeta gün sayılan ve açılacak yabancı kontenjanı ile transfer yönlenilenecek olan Stiven Plaza için Ekvador'dan açıklama geldi. Emelec Asbaşkanı Edmundo Vejar, genç oyuncu hakkında konuştu.

Bu sezon başında Ronaldo'nun keşfi olarak 2 sezonluğuna kiralanan ve 5 milyon satın alma opsiyonunun yanında toplamda 4 senelik bir sözleşme ile kiralanan Stiven Plaza ile yollar ayrılmak üzere. Ekvadorlu futbolcu sadece 49 dakika sahada kaldığı bordo mavili forma ile gol atma başarısı gösteremezken ülkesine dönmesine de kesin gözle bakılıyor.


Henüz somut bir şey yok!

Plaza'nın görüştüğü CS Emelec'ten transferle ilgili bir açıklama yapıldı. Asbaşkan Edmundo Vejar; 'Kendisi ve Luca Sosa'nın transferlerinde pazarlıklarımızı sürdürüyoruz. 18 Ocak'ta başlayacak olan hazırlık dönemimize iki oyuncuyu da yetiştirmek istiyoruz. Plaza ilgilendiğimiz ve iyi bir oyuncu. Ancak şu an somut bir anlaşma yok." dedi.
 

stiven plaza


Independente del Valle'de parladı

Trabzonspor'un sezon başında Real Valladolid'den kiraladığı Stiven Plaza, şu ana kadar en parlak dönemini ülkesi takımlarından Independente del Valle'de yaşadı. Ekvadorlu oyuncu sakatlıklarla  boğuştuğu İspanyol ekibi ve son olarak da bordo mavililerde istenen performansı gösteremedi. Eğer transfer gerçekleşirse ülkesinde ikinci kariyerine başlayacak.

Burak Zihni

UYARI: Bu haber Gazete Damga tarafından yazılmıştır. Kaynak göstermeden kullanmayınız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.