Stiven Plaza'ya iki talip birden!

Stiven Plaza'ya iki talip birden!
Trabzonspor'un bu sezon 2+2 yıllığına kadrosuna kattığı ancak beklentilerin çok altında kalarak sadece 4 dakika süre alabilen Stiven Plaza'ya iki talip çıktı.

Ronaldo'nun keşfi olarak Real Valladolid'den toplamda 4 yıllık bir anlaşma ve 5 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile anlaşma sağlanan Stiven Plaza geride kalan 12 haftada sadece 4 dakika sahada kalabilmişti. Hem Eddie Newton hem de Abdullah Avcı'nın ilk planı olmayı başaramayan Ekvadorlu futbolcunun ekim ayında gönderilmesi planlandı ancak başarılı olunamadı. Devre arasında ise yolların ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Bordo mavililer diğer bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada genç futbolcuya İspanya 2. Ligi'nden iki talip çıktı.


İspanya'ya geri dönebilir

Ahmet Ağaoğlu yönetiminin katkı almadığı ve bu zamana kadar da bunu başarabilmek adına çok da önemli bir ilerleme kaydedemeyen transferi Stiven Plaza ile İspanya'dan iki ekibin ilgilendiği iddia edili. 8. sıradaki CD Mirandes ve 20. basamakta bulunan Alcarcon'un girişimde bulunacağı öne sürüldü. Ayrıca yönetimin de kira hakkını devretme konusunda en az zararla ayrılacak şekilde kolaylık göstermesi bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.