Stoper harekatında final haftası

Stoper harekatında final haftası
Trabzonspor'da herkes büyük cumayı bekliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun stoper harekatını bitirecekleri günü açıklaması sonrasında büyük bir beklenti oluştu. Hedefte ise Kaminski, Bicakcic, Kone ve Reyes var.

Göreve geldikleri günden bu yana önemli çalışmalar yapıp transfere de kılı kırk yararak bakcaklarını açıklayan Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun cuma günü transferi bitirme ihtimali üzerine yaptığı yorum herkesi heyecanlandırdı. Listede bulunan dört futbolcu için dört koldan saldıran bordo mavililerde öne çıkan isim ise Marcin Kaminski.

Kaminski daha önce de Trabzonspor'un listesine girmiş ancak sonrasında Suttgart'a transfer olmuştu. Kulüpten ayrılmak isteyen Polonyalı stoper için girişimler sürüyor. Kaminski de bordo mavili formayı giymeye sıcak bakıyor.

Geçtiğimiz haftadan itibaren yoğun görüşme halinde olunan Bakary Kone (30-Burkino Faso) için Malaga'dan, Ermin Bicakcic (28-Bosna Hersek) için ise hem oyuncunun kendisinden hem de Hoffenheim'dan haber bekleniyor. Kone'yi ikna eden bordomavililer, Malaga'dan oyuncuyu kiralık almak isterken, Bicakcic ise kendisine birçok teklifin geldiğini ve bunları değerlendirmek için süreye ihtiyaç duyduğunu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.