Suudi gazeteciden Djaniny yorumu: 'Trabzonspor onu alarak...'

Suudi gazeteciden Djaniny yorumu: 'Trabzonspor onu alarak...'
Trabzonspor'un Al Ahli'den kadrosuna katmaya hazırlandığı ve dün şehre getirdiği Djaniny için Suudi Arabistan basınından yorum geldi. Gazeteci Muath Aljandal, Yeşil Burun Adaları Milli Takım oyuncusu ile ilgili olarak; "Trabzonspor onu alarak çok önemli bir işe imza attı" dedi.

Transfer sezonunun son günlerinde hareketli saatler geçiren Trabzonspor, hücum hattına flaş bir takviye gerçekleştirdi. Bordo mavililer Al Ahli ile sözleşmesini fesheden Djaniny ile prensipte anlaştı ve 29 yaşındaki santrafor dün şehre geldi. Vitor Hugo'yu da renklerine bağlamaya hazırlanan Fırtına'nın iki isme de birikte imza töreni düzenlemesi bekleniyor. Suudi gazeteci Muath Aljandal da Afrikalı oyuncu hakkında yaptığı değerlendirmede Djaniny'nin çok  yönlü bir oyuncu olduğundan bahsederek Süper Lig'de başarı sağlayacağını düşündüğünü ifade etti.

djaniny
 


Al Ahli'nin durumu etkiledi

Suudi liginde iki sezonda 32 gol atan Djaniny'i değerlendiren Aljandal; 'İlk sezonu muhteşemdi. 24 gol atması çok önemliydi. Kendisi için ödenen bonservis sebebiyle beklentiler yüksekti ve buna da cevabını en iyi şekilde verdi. Ancak kulübün durumu geçen sezon iyi değildi. Üçnüncü oldular ancak şampiyonla aralarında sezon sonu geldiğindeki fark 22 puandı. Yaşanan ekonomik sorunlar da alınan sonuçları etkiledi. Haliyle onu da. Trabzonspor iyi bir transfer yaptı her şeyden önce. Hücumun her yerinde sizi opsiyonlabilecek ve katkı sunacak bir isim. Yanındaki isimlerle birlikte etkisini daha da yukarı çekecektir. Kulüp Süper Lig'de zirve hedefleyen ve bunun için savaşan bir yapıya sahip. Bu da onu heyecanlandıracaktır. Performansını sahaya yansıtırsa keyif alıp daha da iyisini yapacaktır. Ceza sahasına patlayıcı kuşular yapabilen, o alana sızabilen, sürekli deneyen ve  gol arayan bir futbolcu. Takımda Portekizli ve o kültürden gelen oyuncular da var. Uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. En azından bir telefon uzağında istanbul'daki eski takım arkadaşı Josef De Souza var' ifadelerini kullandı.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.