Trabzonspor'a Loris Benito şoku!

Trabzonspor'a Loris Benito şoku!
Trabzonspor sol bek rotasyonu için kadrosuna katmaya çalıştığı Loris Benito transferinde sorun var.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bedava ve kiralık oyuncular üzerindeki incelemeler devam ediyor. Listeye eklenen son isimlerden biri de İsviçreli sol bek oyuncusu Loris Benito olmuştu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren tecrübeli oyuncunun Bordeaux ve Trabzonspor tarafından izlendiği öne sürülmüştü. Hatta Fransa basını bordo mavili kulübün görüşme yaptığını da yazdı ancak farklı bir haber gündeme bomba gibi düştü.

Novak ile birlikte sol bek ikilisini oluşturabileceği düşünülen, Çek oyuncunun satılması halinde bu bölgede iyi bir tercih olduğuna kanaat getirilen Loris Benito için girişimde bulunan Trabzonspor'a güçlü bir rakip daha çıktı. İngilere Premier Lig'de mücadele eden Newcastle United'ın teknik direktörü Rafael Benitez'in Benito'yu istediği öğrenildi.

loris benito

Instagram'da paylaştı
İsviçreli sol bek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İngiltere'ye gittiğini duyurdu. Son dakika haberlerine göre sözleşmesi sona eren Benito'nun Newcastle'a imza atması an meselesi. Rafael Benitez eğer farklı bir takıma giderse Benito'yu oraya da almak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.