Trabzonspor - Cagliari hazırlık maçı saat kaçta ve hangi kanalda - Biletler kaç lira

Trabzonspor - Cagliari hazırlık maçı saat kaçta ve hangi kanalda - Biletler kaç lira
Bu sezon transferde ucuz ancak verimli olabilecek oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, İstanbul'daki sezon açılış maçında Cagliari ile karşılaşacak. Günler öncesinden yüksek rağbet gören mücadelenin bilgileri merak ediliyor. Trabzonspor - Cagliari hazırlık maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Yeni sezonu İstanbul'da Başakşehir maçı ile açacak olan Trabzonspor son hazırlık karşılaşmasında Cagliari ile karşı karşıya gelecek. İtalyan temsilcisi daha önce de hafta içinde Fenerbahçe ile karşılaşmış ve sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Bu sezon önemli hedefleri bulunan bordo mavililerde ciddi bir hazırlık maçı olarak görülen Cagliari maçından galibiyet bekleniyor. TRT'den yayınlanacka ve saat 19.00'da başlayacak mücadeleye Fırtına'nın Onur, Pereira, Toure, Hosseini, İbanez, Onazi, Kucka, Yusuf, A. Ömür, Amiri ve Rodallega ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

Yanyana mesajı
Bordo-mavili kulüp, taraftarlarını Olimpiyat Stadı'ndaki Cagliari maçına davet etti: "Yeni bir başlangıç yapıyoruz! Dünkü heyecanla, dünkü tutkuyla, dünkü umutla, her zaman olduğu gibi gururla tribünde olalım...Ve gücümüz yettiğince bağıralım; 'Hep beraber, #YanYana... Başaracağız."

Yeniler 11'de
Cagliari maçında yeni transferler Amiri, Hosseini ve Toure'nin de forma giymesi bekleniyor. Ünal Karaman, idmanlarda yakından takip ettiği yeni transferleri bu kez hazırlık maçında görecek. 52 yaşındaki hoca, yeni sezon öncesi kafasındaki oyun şablonunu da bir nevi Cagliari maçında ortaya koyacak.

5 maçın 3'ünü kazandı
1-24 Temmuz tarihleri arasında Slovenya'da iki aşamalı kamp yapan Karadeniz ekibi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 5 hazırlık maçı (3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet) oynadı. Trabzonspor, Triglav'ı 2-0, L. Zagreb'i 1-0 ve Samsunspor'u 3-0 yendi. S. Moskova'ya 4-1 kaybetti, Al Duhail ile 1-1 kaldı.

Biletlere ilgi var
Trabzonspor taraftarı Cagliari maçına da ilgi göstermeye devam ediyor. Biletler 30, 40 ve 100 liradan satışta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.