Trabzonspor çıkış arıyor

Trabzonspor çıkış arıyor
Son iki maçından yenilgi ile ayrılan Trabzonspor ile Kasımpaşa Trabzon'da karşı karşıya geliyor. Bordo mavililer evinde kazanmak ve kara bulutları dağıtmak isterken Kasımpaşa ise zirvedeki yerini koruman amacında. Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasındaki kritik mücadele saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek. Son iki haftada aldığı yenilgilerle zirveden uzaklaşan bordo-mavili ekip, kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Lige 4'te 4 yaparak başlayan ancak son iki haftada mağlup olan Kasımpaşa ise zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

İki takıma genel bakış
Ligin son 2 haftasında Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 1-0, Göztepe'ye sahasında 2-1 mağlup olarak zirveden uzaklaşan bordo-mavililer, Kasımpaşa'yı mağlup ederek moral bulmak istiyor. Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan Trabzonspor 7 puan ve averajla 12. sırada bulunuyor. Çıktığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Kasımpaşa ise 12 puan ve averajla 3. sırada yer alıyor.

Trabzonspor'un muhtemel kadrosu
Bordo-mavili takımda kart cezalısı Yusuf Yazıcı forma giyemeyecek. Trabzonspor'un Kasımpaşa maçına Onur Kıvrak, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Onazi, Sosa, Olcay Şahan, Abdülkadir Ömür, Rodallega ve Burak Yılmaz 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor önde
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Kasımpaşa, 19. kez karşı karşıya gelecek. İki takımın ligde oynadığı 18 maçın 8'inden Trabzonspor galibiyetle ayrıldı. Kasımpaşa rakibini 5 kez mağlup ederken, taraflar 5 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililer, Süper Lig'de 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette rakip fileleri 27 kez havalandırırken, Kasımpaşa ise 23 golle karşılık verdi.

Trabzon'daki maçlar
Trabzonspor, evindeki maçlarda da Kasımpaşa'ya galibiyetlerde üstünlük sağladı. Bordo-mavililer, iç sahada oynanan 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi sahasında 11 gol attı, 13 gol yedi. Trabzonspor, 2010-2011 sezonunda rakibini 7-0 mağlup ederek, iki takım arasında oynanan maçlarda en farklı galibiyeti aldı. İstanbul temsilcisi ise Trabzon'daki tek galibiyetini 2015-2016 sezonunda 6-0'lık sonuçla elde ederek, rakibi önünde en farklı skora imza attı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.