Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi başlıyor!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi başlıyor!
Süper Lig'in ilk 8 haftasında sadece 6 puan toplayabilen Trabzonspor'da Eddie Newton sonrasında teknik direktörlük koltuğuna Abdullah Avcı oturacak. Bordo mavililer sezon başında anlaşamadığı deneyimli çalıştırıcıya geniş yetkiler verecek ve devre arası transferinde de ekonominin el verdiği sürece oyuncu getirmesine imkan tanıyacak. Avcı Trabzon'a gelerek 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi başlıyor... Usta hoca ile her konuda anlaşmaya varıldı. Tecrübeli çalıştırıcı da bir an önce eşofmanlarını giyerek göreve başlamak için sabırsızlanıyor. Yarın Karadeniz temsilcisiyle resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Abdullah Avcı, yönetime de başarı sözü verdi. 57 yaşındaki hoca yöneticilerle yaptığı toplantıda kulübü yeniden doğru hedeflere yürüteceğini belirtti. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve idareciler de duyduklarından bir hayli memnun oldular.


'FUTBOLDAN ALACAĞIMIZ VAR'

Bordo-mavili ekibin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetime birlikte başarıya ulaşacaklarını söyledi. Avcı şöyle konuştu: "Başarıya gerçekten açım. Zorlukları seviyorum ve zor olanı hep birlikte güzele çevireceğim. Benim de Trabzonspor'un da Türk futbolundan alacağı var. Bu alacağımızı da kısa sürede tahsil etmek istiyoruz. Ben ve ekibim Trabzonspor'da başarılı olmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Hazırız ve heyecanlıyız"


ÇARŞAMBA İDMANDA

Trabzonspor'un 3 yıllığına anlaşmaya vardığı teknik direktör Abdullah Avcı, salı günü şehre gelecek. Başarılı çalıştırıcı imza töreninin ardından çarşamba günü ilk antrenmanına çıkacak. Fotomaç/Yunus Emre Sel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.