Trabzonspor'da gündem transfer! Basında adı geçenler kim?

Trabzonspor'da gündem transfer! Basında adı geçenler kim?
Dün başlayan transfer döneminde birçok futbolcuyu izleyen Trabzonspor'da gündeme her geçen gün bir isim daha geliyor. Basında yer alan futbolcuları ve yorumları sizler için derledik.

Tescil dönemi ile birlikte önemli futbolculara imza attırmak isteyen bordo mavililer dünyanın pek çok ülkesinden oyuncu gözlemlemeye ve görüşmeye devam ediyor. Ucuz ama randıman alabileceği oyuncuları kadrosuna katabilmek amacında olan yönetim adeta kılı kırk yapıyor. Basına düşen isimlere göre de bazı oyuncuların kısa sürede imza atma olasılığı yüksek. İşte o isimler...

Jonathan Cafu: Geçen sezonu Kızılyıldız'da tamamladı. İstatisikleri de istenen seviyede değil. Aynı zamanda disiplinsiz bir futbolcu. Transfer mümkün görünmüyor. Menajer önermesi olması da bunda etken.

Ahmet Canbaz: Gurbetçi avına çıkan Trabzonspor genç oyuncuyu da istiyor. Cüzi bir miktara tamamlanabilir.

Armando Sadiku: İsviçre'de çok kötü bir sezon geçiren Arnavut golcünün transferine Nwakaeme'nin menajeri aracılık etti. Ancak olumlu gibi görünmüyor.

Gaston Campi: Görüşmeler devam ediyor. Eski tempoda olmamasına rağmen Trabzonspor da Campi de bu transferi istiyor. Ancak Estudiante hala razı değil.

Ertuğrul Ersoy: Lecce'nin teklifi her şeyi değiştirdi. Transfer artık çok zor.

Nikola Maras: Menajeri ile görüşülüyor.

Halil Dervişoğlu: Aradaki farkı kapatmadıkça zor. Hatta imkansız. Talep edilen rakama yakın bir konumda olunursa gerçekleştirilebilir.

Yusuf Sarı: Bugün imzalayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.