Trabzonspor'da sürpriz transfer gelişmesi! Marko Livaja'dan sonra Nelson Oliveira

Trabzonspor'da sürpriz transfer gelişmesi! Marko Livaja'dan sonra Nelson Oliveira
Devre arası transfer dönemi için Marko Livaja'yı listesine alan Trabzonspor, Hırvat futbolcu için menajeri ve kulübü ile temaslarını hızlandırırken yine AEK'da forma giyen Nelson Oliveira'yı da kadrosuna katabilir.

Ligin ikinci yarısında iddialı bir kadro kurarak üst sıraları hedefleyen Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi. 10 numara ve santrafor bölgelerinde oynayabilen Marko Livaja'nın durumunu sezon başından bu yana takip eden bordo mavililer deneyimli futbolcuyu cüzi bir bonservis karşılığında kadrosuna katmaya kararlı.Fotospor'un haberine göre diğer yandan menajerler, 29 yaşındaki oyuncunun takım arkadaşı Nelson Oliveira'yı da bordo mavililere önerdi. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de adı gündemde olan Portekizli için hücumdaki isimlerden biri ile daha yolların ayrılması gerekiyor. 

Nelson Oliveira kimdir?

Tam adıyla Nélson Miguel Castro Oliveira, 8 Ağustos 1991 tarihinde Barcelos, Portekiz'de doğdu. Genç futbolcu, futbola 8 yaşında Santa Maria'da başladı. 12 yaşında Portekiz'in büyük takımlarından Braga'ya transfer oldu. Geldiği yıl Bairro Misericórdia takımına kiralandı. Buradaki performansı ile tekrar Braga'da oynamaya başladı. 16 yaşında Portekiz'in bir diğer büyük takımı Benfica'ya transfer oldu. Burada 2 yıl oynamasının ardından A takıma alındı. Profesyonelliğe ilk adımları atan Oliviera 2009-10 sezonun Rio Ave 'de oynadı. Buradaki 12 maçlık performansından sonra 2010-11 sezonu için Paços Ferreira takımına kiralandı. Oliveira, burada 29 maç ve 5 gollük performansı ile 2011-12 sezonu için Benfica takımının A takım kadrosuna alındı.İlk profesyonel maçına 07.02.2010'da Rio Ave 2-0 Leixoes karşılaşmasına 84. dakikada girdi. İlk golü, 12.09.2010'da Maritimo 1-1 Pacos Ferreira karşılaşmasına 6. dakika Mario Rondon yerine girdi , 33. dakikada golünü attı. 74. dakikada oyundan çıktı maçta toplam 68 dakika forma giydi. 3 Şubat 2019 tarihinde, Reading’in Aston Villa ile karşılaştığı mücadelede Tyrone Mings'in, yüzüne kramponla bastığı Nelson Oliveira'nın yüzünde derin açılmalar meydana geldi. Oliveira'nın maç sonrası paylaştığı fotoğrafta yaşanan kazanın ciddiyeti görülüyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.