Trabzonspor'da takımın yarısıyla bu kadar!

Trabzonspor'da takımın yarısıyla bu kadar!
Süper Lig'in 11. haftasında kapanışı Sivasspor ile oynadığı maçla yapan Trabzonspor, 1 puanla sahadan ayrılırken bordo mavililerde birçok oyuncu performansıyla hayal kırıklığı yaşattı.

Bu sezon aldığı sonuçlarla küme düşme hattına dahi giren Trabzonspor Abdullah Avcı ile başladığı yeni dönemde 2'de 2 yaparak ilerleyen haftalar için umut vermişti. Ancak dün oynanan Sivasspor mücadelesindeki performans düşüklüğü herkesi şaşırttı. Takımın yarısındaki etkisizlik tabelaya da yansıdı. Üstelik Yiğidolar koronavirüs salgını ile uğraşıp UEFA'da maç oynarken bordo mavililer 10 günlük dinlenme fırsatı yakalamıştı. Buna rağmen 2 puan bırakıldı.

Hangi oyuncu nasıldı?

Fırtına'da Bilal Başacıkoğlu kendisine güvenenleri 'neden bu formayı bana verdiniz' der gibi sahadaydı.Aldığı topların çoğunu geriye oynadı. Hem de bir kanat oyuncusu olmasına rağmen! İkili mücadeleye girmekten mümkün olduğunca uzak durmaya çalışan Bilal'in devre arası gönderilmesi de gündeme gelebilir. Benik Afobe ileri uçtaki etkisizliğini sürdürdü. Çabalamasına çabaladı ama bal yapamayan arı. Sözleşme şartlarına göre fesih yapılabilir. Abdülkadir ve Baker sahada hayalet gibilerdi. Özellikle İngiliz oyuncunun geçen hafta attığı muhteşem gol sonrasında çok daha motive ve formda çıkması bekleniyordu ama başaramadı. Abdülkadir Parmak da belli bir seviyenin üzerine çıkamadı. Abdülkadir Ömür Ekuban'a verdiği pasla klasını yine konuşturdu ama yine de beklendiği ritmi yakalayamadı. Oyuna giren isimlerden Diabate yarattığı bir pozisyonla dikkat çekti. Nwakaeme'nin yokluğunda ne kadar önemli bir futbolcu olduğu yine anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.