Trabzonspor'da transfer çıkmazı!

Trabzonspor'da transfer çıkmazı!
Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen ve kadro kurma çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da listeye giren dört oyuncu hakkında olumsuz gelişmeler yaşanıyor. Yönetimin bu durum karşısında nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu oldu.

Başkan Ahmet Ağaoğlu döneminde yeni sezon hazırlanan Trabzonspor'un transfer hamleleri konusunda beklentiler yüksek tutulmasa da takviyeler için seçilecek isimler merak ediliyordu. Listeye eklenen oyuncularla görüşmelere başlayan bordo mavililer henüz bir aşama kaydedemedi. Ronielson, Da Silva, Enes İlkin ve Umar Aminu'da çıkmaza girildi. İşte son durum...

Damien Da Silva: Trabzonspor'un ilgilendiği ilk isimlerin başında o geliyordu. Fransız stoper ilk kez yaşayacağı yurt dışı deneyimi için bordo mavililerle temas haline geçmiş ve kendisine bonservisi de olmadığı için kazandığı paranın üç katından fazla yıllık önerildi. Şehri gezmeye gelen ve kararını açıklayacağını yönetime bildiren tecrütbeli stoperin durumu henüz belli değil ancak farklı kulüplerden teklif aldığı gündemde. İmza parası da ödenmeyecek olan Da Silva için girişimler sürse de bu saatten sonra olumsuz bitme olasılığı yüksek.

Enes İslam İlkin: TFF 1. Lig'de yaptığı araştırmaların sonucunda 17 yaşındaki Enes'i listesine ekleyen Trabzonspor yaptığı teklifin ardından beklemeye geçmişti. Samsunspor'daki kongre sürecini takip eden bordo mavililere kötü bir haber geldi. Genç kanat oyuncusu kulübü ile 3 yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı.

ronielson

Umar Aminu: Osmanlıspor'un küme düşmesi sonrasında transferin kolay olabileceği konusunda düşünceler vardı ancak talep eidlen 10 milyon euro soğuk bir duş etkisi yarattı. Trabzonspor'un kadrosuna katmayı çok istediği ve geçen sezon 15 gol bandında katkı veren Nijeryalı için satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği gündemde. Umar Aminu da Trabzonspor'a gelme konusunda hevesli.

Ronielson: Japonya 2. Ligi'nde oynayan Ronielson için yapılan girişimler de sonuçsuz kaldı. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesindeki maddeye göre anlaşma sağladığı kulüp eski takımına 1 milyon euro ödemek zorunda. Trabzonspor'un bonservis ödemek istememesi transferin önünü de tıkadı. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.