Trabzonspor'da üç ayrılık

Trabzonspor'da üç ayrılık
Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da üç yabancı ile yollar ayrılmak üzere. Bordo mavililer de Amiri ve Rodallega ile devam edilmeyecak.

Sezonu 4. tamamlamayı garantileyerek Avrupa kupalarına seneler sonra katılma hakkı elde eden Trabzonspor'da alınacak oyuncular kadar gidecek futbolcuar da önem taşıyor. Yurt içi ve yurt dışında birçok ismi gözlem altına alan ve Yusuf Sarı'nın yanısıra Fıratcan Üzüm ile ön protokol imzalayan Fırtına'da gidecek isimler de belli olmaya başladı.

Roda ve Ibanez'e veda
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Hugo Rodallega ve Luis Ibanez'in kontratı uzatılmayacak. Kolombiyalının 1.5 milyon eurodan kapıyı açması bordo mavililere geri adım attırdı. Gelecek sezondan itibaren Sosa haricindeki oyunculara tavan ücreti 1 milyon euro olarak belirleyen yönetim, Rodallega ile devam etmeyecek. Ibanez ise formu sebebiyle kadroda düşünülmüyor.

Amiri de yolcu
Ağaoğlu ve yönetiminin ilk yabancı transferi olan Amiri de ayrılacaklar listesinde. İstenen verimi sağlayamayan İranlı futbolcu ile fesih veya satış ile birlikte yollar ayrılacak. Ayrıca pek dillendirilmese de Zargo Toure'nin de gitme ihtimali bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.