Trabzonspor Daniel Sturridge'yi mi transfer ediyor! Flaş iddia

Trabzonspor Daniel Sturridge'yi mi transfer ediyor! Flaş iddia
Santrafor arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme bomba gibi bir isim geldi. Fırtına İngiliz golcü Daniel Sturridge ile anlaşma zemini bulmak için çalışıyor.

Rodallega'dan sonra yeni forveti merakla beklenen Trabzonspor'da birçok isimle görüşmeler devam ederken kulislere düşen son dakika haberi bordo mavili taraftarları heyecanlandırdı. Habertürk'ün haberine göre daha önce Chelsea ve Liverpool gibi takımlarını da giyen ve şu an boşta olan Daniel Sturridge'yi listesine alan Karadeniz temsilcisi bu transferi bitirmek amacında.

Bir Chelsea'li daha!
Trabzonspor Londra ekibinde forma giyen bir ismi daha kadrosuna katabilir. Geçmiş dönemde bordo mavililer Malouda, Bosingwa ve Pereira'nın yanısıra son olarak Mikel'i transfer etmişti. İz bırakan isimlere imza attıran Fırtına'nın yeni hedefi de eski bir Chelsea'li Daniel Sturridge.

Daniel Sturridge kimdir?
Aston Villa ve Manchester City altyapısında yetiştikten sonra Manchester ekibinin A Takıma yükselen ve ardından Chelsea'ye transfer olan 29 yaşındaki santrfor, 2013'te Liverpool'un yolunu tutmuştu. Bolton, West Bromwich Albion gibi ekiplerde kiralık olarak da top koşturan Sturridge, ocak ayında muhtemel transferiyle ilgili kardeşine bilgi vererek bahis kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 6 hafta men cezasına çarptırılmış, cezasının 4 haftası ise ertelenmişti. Liverpool formasıyla 160 maça çıkan Sturridge, söz konusu bu karşılaşmalarda 67 gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.