Trabzonspor - Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu

Trabzonspor - Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftası kritik bir mücadeleye sahne olacak. Geçen hafta Alanyaspor'a yenilerek çok önemli 3 puanı Akdeniz'de bırakan Trabzonspor evinde Kayserispor'u yenen Göztepe'yi konuk edecek. Peki Trabzonspor - Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte ilk 11'ler ve daha fazlası...

5 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve sadece 7 puan toplayabilen Trabzonspor evinde üst üste oynayacağı iki maçın ilkine çıkıyor. Geçen hafta İzmir'de Kayserispor'u mağlup eden Göztepe'yi ağırlayacak olan Fırtına taraftarını da arkasına alarak karşılaşmadan galip gelerek ayrılmayı hedefliyor. Kritik eskiklerin bulunduğu bordo mavililerde maç saatine kadar hummalı bir çalışma devam edecek. Trabzonspor ve Göztepe taraftarları aynı zamanda maçın başlama saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ederek araştırıyor. İşte detaylar...
 

Trabzonspor - Göztepe maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan maç 21 Eylül 2018 Cumartesi (yarın) oynanacak ve karşılaşma 19.00'da başlayacak. Hüseyin Göçek'in yöneteceği mücadele beIN SPORTS1'den yayınlanacak.


burak yılmaz
 


Burak Yılmaz Göztepe maçında oynayacak mı?

Bordo mavililerin her ne kadar sorunlar yaşasa da golcülüğü konusunda rakibi olmayan yıldızı Burak Yılmaz'n sezon başından bu yana devam eden sakatlık sorununun bu mücadele öncesinde bitip bitmediği merak konusu. Artık puan kaybına tahammülü bulunmayan Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın dönüşü dört gözle bekleniyor. Bir başka yıldız golcü Rodallega sezona fırtına gibi başlamış ancak sonrasında devamını getirememişti. Burak'ın maç saatinde durumunun netleşeceği öğrenildi. Bir başka önemli futbolcu olan ve İran Milli Takımı'nda sakatlandığı döneme kadar etkili futboluyla dikkat çeken Hosseini de yine karşılaşma öncesi hakkında karar verilecek bir başka oyuncu.

göztepe trabzonspor
 


Trabzonspor'un ezici üstünlüğü

Yarın akşam karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ile Göztepe tarihlerinde 27. kez karşılaşacak. Geride kalan 26 maçta 13 kez kazanan Trabzonspor rakibiyle 10 kere berabere kaldı. Sadece 3 kez yenildi. Trabzon'da oynanan 13 maçın 9'unu Trabzonspor kazandı, 3 mücadele berabere bitti. Sarı kırmızılılar sadece 1 kez kazanabildi.
 

Muhtemel kadrolar

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Mustafa Akbaş (Hosseini), Novak, Onazi, Sosa, Yusuf (Kucka), Olcay, Nwakaeme, Rodallega (Burak)

Göztepe: Beto, Gassama, Reis, Titi, Traore, Borges, Alparslan, Yasin, Castro, Halil, Jerome

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.