Trabzonspor Haji Wright transferi için SønderjyskE ile yeniden görüşecek

Trabzonspor Haji Wright transferi için SønderjyskE ile yeniden görüşecek
Gelecek sezon oluşturacağı hücum hattına Haji Wright'ı da dahil etmek isteyen Trabzonspor bir süredir temas halinde olduğu SønderjyskE yönetimi ile anlaşma sağlayamamıştı. Golcü oyuncunun kontratındaki çıkış maddesinin sorun çıkardığı süreçte taraflar arasındaki görüşmeler tıkanma noktasına gelmişti. Bordo mavililer, SønderjyskE'nin geri adım atması sonrasında yeniden temaslara başlayacak.

Koita'nın gönderilmesi sonrasında kadrosuna bir forvet takviyesi daha yapmak isteyen Trabzonspor, gündemine Antalyaspor'un Amerikalı golcüsü Haji Wright'ı almış ve kulübü SønderjyskE ile kısa süre önce pazarlıklara başlamıştı. Gelinen aşamada henüz el sıkışamayan taraflar arasında Danimarka ekibinin, 24 yaşındaki forvetin çıkış maddesindeki farkın bordo mavililer tarafından ödenmesinin talep edilmesi üzerine görüşmeler tıkanmıştı. Ancak oyuncunun tavrı pazarlıkları yeniden başlattı. Kariyerini Türkiye'de sürdürmek isteyen Wright için kıran kırana bir süreç daha yaşanacak.



Bu hafta bitmesi bekleniyor

Haji Wright için SønderjyskE'ye son olarak 1 milyon 750 bin euro, bonuslar ve sonraki satıştan pay teklif eden Trabzonspor, gelen çıkış maddesi önerisi sonrasında tutumdan rahatsız olarak masadan kalkmıştı. Bugünden itibaren yeniden başlayacak pazarlıklarda artık transferin tamamlanması ve bu hafta içerisinde milli futbolcunun imzayı atması bekleniyor.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.