Trabzonspor ile Beşiktaş arasında dev takas!

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında dev takas!
Transfer sezonunun açılmasına kısa bir süre kala elindeki yüksek maliyetli oyuncuları gönderme planı bulunan Trabzonspor, Beşiktaş ile sürpriz bir takasa girecek. Bordo mavililer iki yıldızını gönderip siyah beyazlılardan iki futbolcu alacak. İşte detaylar...

Gösterdiği performans ve aldığı ücretle hayal kırıklığı yaşatan Sosa için Trabzonspor defteri kapandı. Bordo mavililerde sayılı günleri kalan Tangocu eski takımına dönme hazırlıkları yapıyor. Eğer Beşiktaş Başkanı Fikret Orman bu transfere onay verirse Arjantinli yıldız eski formasını yeniden giyecek. Karşılığında ise Mustafa Pektemek ile Gökhan Töre istenecek. İki isim bu sezon fazla forma şansı bulamadı. Özellikle Gökhan Töre neredeyse hiç oynamadı. Gazete Habertürk'ün haberine göre; Siyah-beyazlıların yeniden kadroda görmek istediği Sosa için gelen teklifi değerlendirmeye alan bordo-mavililerin, yeni bir öneriyle Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandıkları öğrenildi.

Burak da sırada
Her iki kulüp de aralarındaki iyi diyaloğu kullanarak hem bu takas operasyonunu hem de Burak Yılmaz transferini bitirmeyi hedefliyor. Beşiktaş ve Trabzonlu yetkililerin, ligin sona ermesi ile birlikte yeniden bir araya gelerek Sosa ve Burak Yılmaz transferlerini olumlu sonuçlandırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.