Trabzonspor İstanbul'a tam kadro gitmenin hesaplarını yapıyor

Trabzonspor İstanbul'a tam kadro gitmenin hesaplarını yapıyor
Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'de sakatlıktan yeni çıkan Sosa'nın yanısıra Nwakaeme, Caleb Ekuban, Abdülkadir Parmak ve Alexander Sörloth'un durumları merak ediliyor. Teknik heyet ve sağlık ekibi oyuncuların en iyi şekilde maça yetişmesi için seferber oldu.

Bu sezon sakatlıklardan dolayı çok sayıda maçta ideal 11'inden uzak kalan Trabzonspor'da Fenerbahçe maçında sakatlanan Nwakaeme'nin yanısıra Ankaragücü maçı öncesinde kadrodan çıkarılan Ekuban ve karşılaşmada kasığında ağrı hisseden Abdülkadir Parmak'ın durumu ve Sörloth'un istanbul'da oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Diğer yandan sakatlıktan yeni çıkan Sosya'nın da maç performansına ulaşması için pazar gününe kadar yoğun mesai harcanıyordu.

Son gelişmelere göre Nijeryalı futbolcu cumartesi günü yapılacak son idmana kadar kendini deneyecek. Eğer iyi hissederse takımla birlikte kafilede yer alacak. Oynayıp oynamaması da Hüseyin Çimşir'e bağlı olacak. Ekuban'ın ağrıları azaldı. Oynamaya hazır. Bu maçı da çok istiyor. Abdülkadir'in durumu beş oyuncu içindeki en iyi olanı. Sörloth'ta da herhangi bir sorun yok. Sahada olacak. Sosa'nın da performansını bulabilmesi için ek çalışmalar yapılıyor.

Eğer beş oyuncu da hazır hale gelirse bordo mavililer rakibinin eksikleri karşısında rakibine karşı bir hayli üstünlük sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.