Trabzonspor Kasımpaşa canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı

Trabzonspor Kasımpaşa canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı
Sezonun ikinci yarısında Hüseyin Çimşir ile yola devam edecek olan Trabzonspor'un ilk maçtaki konuğu Kasımpaşa. Bordo mavililer genç teknik adamla ilk galibiyetini alarak rakiplerinin kazandığı haftada fire vermek istemiyor. Karşılaşma binlerce kişi tarafından da ilgiyle izlenmek üzere araştırılıyor. Trabzonspor Kasımpaşa canlı izle linki ve Bein Sports 1, Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.

Sezonun ikinci yarısında Hüseyin Çimşir ile yola devam edecek olan Trabzonspor'un ilk maçtaki konuğu Kasımpaşa. Bordo mavililer genç teknik adamla ilk galibiyetini alarak rakiplerinin kazandığı haftada fire vermek istemiyor. Karşılaşma binlerce kişi tarafından da ilgiyle izlenmek üzere araştırılıyor. Trabzonspor Kasımpaşa canlı izle linki ve Bein Sports 2 canlı izle bağlantısı haberimizde.
 


Trabzonspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Trabzonspor
 


Trabzonspor Kasımpaşa maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kasımpaşa ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Trabzonspor (4G 2B), tek yenilgisini 5 Mayıs 2018'de evinde aldı (2-5).
Trabzonspor deplasmanında çıktığı son dört Süper Lig maçının ikisini toplam 11 gol atarak kazanan Kasımpaşa (2M), daha önceki altı karşılaşmada galip gelememiş (2B 4M) ve rakip filelere sadece iki gol gönderebilmişti.
Süper Lig'de oynadığı son üç iç saha maçının ikisinde puan kaybeden Trabzonspor (1G 1B 1M), aynı sayıda puan kaybını daha önceki 11 karşılaşmada yaşamıştı (9G 1B 1M).
Son yedi haftada sadece bir galibiyet alabilen Kasımpaşa (6M), son iki Süper Lig maçını toplam dokuz gol yiyerek kaybetti.
Bu sezon Süper Lig'de Denizlispor'un (%68.2; 15/22) ardından topladığı puanların en büyük bölümünü deplasman maçlarında alan takım Kasımpaşa (%66.7; 10/15).
Bu sezon en fazla Süper Lig maçında açılış golünü atan takım Trabzonspor (14). Kasımpaşa ise maçların ilk yarılarında en fazla gol yiyen ekip (21).
Bu sezon Süper Lig'de en fazla gole katkı sağlayan oyuncu Alexander Sörloth (17; 12 gol & 5 asist).
Trabzonspor formasıyla çıktığı son Süper Lig maçında Kayserispor filelerine iki gol gönderen Daniel Sturridge, lig kariyerinde bugüne kadar üste üste iki karşılaşmada en az ikişer gol atamadı.
Kasımpaşa formasıyla çıktığı son iki maçta da gol atan Ricardo Quaresma, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç karşılaşmada rakip fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.
Trabzonspor'un başında ilk Süper Lig maçına çıkan son dört teknik direktörden sadece Ersun Yanal sahadan galibiyetle ayrılabildi (3M). Ağustos 2016'da oynanan o karşılaşmada bordo mavili ekibin rakibi yine Kasımpaşa'ydı (2-0).

Kasımpaşa


Trabzonspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan - Pereira, Hüseyin, Campi, Novak, Mikel, Sosa, Yusuf, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth

Kasımpaşa: Fatih Öztürk - Doğucan Haspolat, Fernandes, Brecka, Özgür Çek, Aytaç Kara, Tarkan Serbest, Quaresma, Hajradinovic, Koita, Thiam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.